Cevap: Ehliyetsiz yakalanma?
1-Alkollü araç kullanmadan önce düşünecektin.Neyi biliyormusun?Kendinin ve başkalarının canlarını ve mallarını tehlikeye attığını.
2-Ehliyetini kaptırdıktan sonra,ehliyeti alana kadar cezan bitene kadar,araçla trafiğe çıkamayacağını;Bunların hiç birini yapmamışsın şimdide soruyosun.Ben sorayım:Kabahat kimde? LÜTFEN ALKOLLÜ TRAFİĞE ÇIKMAYIN,ÇIKANI GÖRÜRSENİZ UYARIN,UNUTMAYIN O KİŞİNİN ZARAR VERECEĞİ KİMSELER EŞİMİZ,ANNEMİZ,COCUĞUMUZ OLABİLİR.
Cevap: Ehliyetsiz yakalanma?
açıklık getireyim özet yazdım tabiki anlaşılması gerektiği gibi anlaşıldı.
Ocak ın 9 unda final haftası bittiği gibi arkadaşlarımla ufak bir eğlence yapalım dedik ve işin ucu malesef o yorgunluk üstüne fütursuz eğlence ile fazla kaçtı ve ben ciddi durumda sarhoş oldum üstüne arabamı park ettiğim yere gittiğim de saldırıya uğradım param gasp edildi arabama atlamak zorunda kaldım ve yanıma kimseyi almadan kaçmaya başladım ve ilk çevirmede onlar beni çevirmeden durdum bu kaçma sebebi tabiki psikolojikti ve beni takip de etmiyorlardı sanırım dayak yediğim ve üstüne daha kötüsü olabileceği korkusu beni buna zorladı ve durup polislere durumu anlattım onlarada bana alkollü olduğmu böyle araba kullandığımı belirttiler bende kesinlikle diyerek orda uygulanması gerek herşeyi yaptım ve taksiye binip evime gittim,ertesi gün arabama da saldırıda buluduğunu gördüm ama yapabilecek hiç birşeyim yoktu şikayetçide olamadım ne bir şey gördüm nede haklı durumda olucak durumdaydım,okulum gereği araba kullanmak zorundayım ve oturduğum yer ile vapur saatlerim uyuşmuyor erken çıkmam gerektiği için araba ile çıktım ve yakalandım sonucunda da ilk postta attığım msjdaki olaylar başıma geldi,
şimdi olayın aslına gelince ben olayın ertesi günü dua ettim iyiki birine vurmadım iyiki bu kadar basit bu kadar ucuz bi şekilde atlattığım için bunu anlamanız gerekir herkes bazen hata yapabilir yapmak istemese bilincli olsa bile malesef bazen oluyor.
sonuç olarak daha kötü günler de geçirdim panik atak hastasıyım,alkol metabolizmamı bozduğu için panik atak nöbeti inanılmaz bir ambulans acil ile bütün gece sürdü kasıldım kısmi felc geçirdim hepsi oldu bitti ben bilincli biriyimi,yaptığım ne olursa olsun çok hatalı ve düşüncesiz bir davranış kesinlikle bunu savunamam,
ama bu trafik kazası olayınca gelince de %70 %80 ini dikkatsiz sürücü bencil sürücü acemi sürücü potansiyeli olan kişiler yüzünden oluyor.
iki gündür bu sebeplerden ötürü 2 cenazeye gittim gerisi siz düşünün.