Hakkım var mı? Varsa nasıl alırım?
Şu anda Muş ili merkez .....................İ.Ö.O. nda sınıf öğretmeni olarak görev yapıyorum. 05 ekim 2005 tarihinde valilik onayı ile (#8220;B.08.4.MEM.4.49.00.01.243.1/20243 sayılı#8221; Konu: öğretmen görevlendirmesi) .........................................Lisesi ne Fizik öğretmeni olarak görevlendirildim. Fakat başlamadım. Bana İl milli eğitimin ce bu branş değilşikliğini beklemem söylendi çünkü. O yüzden başlamadım.
Sonuç olarakta branş değişikliği isteğim onaylanmadı ve bende ......................................Lisesi nde Fizik öğretmeni olarak görev yapamayacağım. Hakkımın elimden alındığını düşünüyorum. Çünkü bakanlık yazısında 14.10.2005 tarihinden önce görevlendirilmesi yapılanların başvurusu kabul edilecekti. Benim görevlendirmem yapıldığı halde branş değişikliğim yapılmadı. Ve branş değişikliği yapılanlarında o tarihten önce görevlendirilmesi yapılmadı.
Ben .......................Lisesi nde Fizik öğretmeni olarak branşıma geçmiş bi şekilde(kadrolu) görev yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım? lütfen acil cevap bekliyorumş. Mahkemeye bile verebilirim. Siz ne önerirsiniz?
Mezun olduğum okul: 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik öğretmenliği Bölümü
Saygılarımla