21.07.2009 yılında evlendim fakat düğün olmadı, aynı evi paylaşmadım, ne yapmalıyım?
21.07.2009 yılında evlendim.dügün yapılmadı ve aynı evi paylasmadım.nıkahtan sonra askere gittim. geldigimde de yanlis bir karar verdigimi anladım ama karsı tarafa kendimi anlatamıyorum,ne kadar sevmedigimi de soylesem pişmanligimi da anlatsam beni anlamak istemiyor..nikah memuru onunde evet demedik sadece imzalar atıldı bunun bosanmam acısından bir anlamı var mı? beni bilgilendirebilirseniz cok sevinirim..
Cevap: 21.07.2009 yılında evlendim fakat dügün olmadı, aynı evi paylasmadım,ne yapmalıyım?
Nikah memuru önünde EVET demeden imzaların atılmış olması...
Nüfusta evli mi görünüyorsunuz?
Cevap: 21.07.2009 yılında evlendim fakat dügün olmadı, aynı evi paylasmadım,ne yapmalıyım?
Evet evli görünüyoruz.Evlendirme memurları kendini kurtarmak için herhangi bir şey söylemekten kaçınıyorlar sonuçta bu onların hatası durumuna geliyor.Boşanmak için en uygun süreç nasıl işler bilgim yok.Zaten karşı taraf seni süründüreceğim deyip duruyor.İşim çok zor aynı evde kalmadan sadece bir nikahla hayatım berbat oldu.Çözüm bulamak çok kötü.