Tecil ile ilgili küçük bir soru
Öncelikle merhaba...benim sorum şu olucaktı.
27.03.1991 doğumluyum geçen sene liseden mezun oldum ve 2 yıllık bir üniversiteye kayıt oldum şuan 1. dönem bitti ve 2. dönem başlıcak ama ben okulu bırakmak durumunda kaldım ve kaydımı aldım.Bu sene tekrar öss ye şansımı denemek için giricem ama tam hazırlanamadım.Şuan askerlikle ilgili herhangi bir şey gelmedi ama ben seneye öss ye tekrar hazırlanmak için askerliğimi tecil edebilir miyim ? bu mümkün müdür?...Şimdiden soruma cevap verip bana yardımcı olucaklara teşekkür ederim iyi forumlar...
Cevap: Tecil ile ilgili küçük bir soru
29 yaşına kadar, öğrenci olduğunuz sürece ertesi yıla bırakma hakkınız var, içiniz rahat olsun.
teşekkürler ama ben kaydımı sildirdim okuldan öğrenci değilim yani öss ye hazırlanmak için tecil ettirebilir miyim? bunu öğrenmek istiyorum...
Alıntı:
Bandırmalı_TR rumuzlu üyeden alıntı
teşekkürler ama ben kaydımı sildirdim okuldan öğrenci değilim yani öss ye hazırlanmak için tecil ettirebilir miyim? bunu öğrenmek istiyorum...
slm. ben 1982 doğumluyum.ekım 2009 da universiteden ilişiğim kesilmiş.1 sene daha tecıl nasıl yaptırabılırım ilişik kesme kağıdı ile nasıl oluıyor yada öss ye girdiğimi belgelesem bu sene için tecil yaptırabilirmiyim.teşekkürler
Alıntı:
cestan820 rumuzlu üyeden alıntı
slm. ben 1982 doğumluyum.ekım 2009 da universiteden ilişiğim kesilmiş.1 sene daha tecıl nasıl yaptırabılırım ilişik kesme kağıdı ile nasıl oluıyor yada öss ye girdiğimi belgelesem bu sene için tecil yaptırabilirmiyim.teşekkürler
28 yaşında olduğunuz için tecil verileceğini sanmıyorum olaki verdiler bi hata,29 yaşında okusanızda okumasanızda silah altına alırsınız...
Alıntı:
Bandırmalı_TR rumuzlu üyeden alıntı
Yaşınız küçük olduğu için, sorunsuzca sevk tehir alırsınız,
İlk aşamada ağustos ortasına kadar sevk tehir alırsınız.
Sınavı kazanıp bir yere yerleşirseniz kasım 2010 a kadar tekrar uzatılır, okula kayıt yaptırınca tecil edilir.
Ek;zaten öss ye girmeseniz de, okuldan alıcağınız belgeyle 1 yıl tecil ettirme hakkınız var, bu hakkıda kullanabilirsiniz.
Alıntı:
nikon rumuzlu üyeden alıntı
28 yaşında olduğunuz için tecil verileceğini sanmıyorum olaki verdiler bi hata,29 yaşında okusanızda okumasanızda silah altına alırsınız...
peki bu üniversiteden ilişkin kesildiğine dair belgeyi verdiğin zaman 1 sene tecil yapılıyo diyolar doğrumu ki bilginiz varmı bu konuda ? memurluk da sorun olmasın diyee tecil yaptırmak istiyorum.mayıstaa memur olabilirim
Alıntı:
cestan820 rumuzlu üyeden alıntı
peki bu üniversiteden ilişkin kesildiğine dair belgeyi verdiğin zaman 1 sene tecil yapılıyo diyolar doğrumu ki bilginiz varmı bu konuda ? memurluk da sorun olmasın diyee tecil yaptırmak istiyorum.mayıstaa memur olabilirim
Doğrudur,ASAL ın sitesindede belirtilmiştir.
En yakın as. şubesine gidin,yardımcı olurlar:ok
Alıntı:
nikon rumuzlu üyeden alıntı
Doğrudur,ASAL ın sitesindede belirtilmiştir.
En yakın as. şubesine gidin,yardımcı olurlar:ok
teşekkur ederim.