Tecil İle İlgili Önemli Bir Soru
Merhaba arkadaşlar,
Şimdi size benim durumumdan bahsedeyim. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Ben, 2007 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi dahilinde 2 yıllık bir yüksekokula okula kayıtlıydım. Bu sırada askerliğimi tecil ettirdim. Fakat sonradan bu okulu bıraktım ve Açıköğretim'e (üniversite) kayıt oldum. Şu anda AÖF öğrencisiyim.
Fakat önüme bir fırsat çıktı ve bu yıl İstanbul'da bir özel üniversiteye (muhtemelen de hukuk fakültesi) kayıt olacağım. Fakat sorun şu; okul kaydında biliyorsunuz Askerlik Şube Başkanlığından, askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge istiyorlar. Şimdi ben Askerlik Şubesi'ne gidip AÖF öğrencisi olarak askerliği tecil ettirsem, AÖF'den ayrılıp yeni bir üniversiteye kayıt olmam sorun çıkarır mı?
Günlerdir beynimi kemiren bu soru ile ilgili bana yardımcı olursanız çok sevineceğim.
Cevap: Tecil İle İlgili Önemli Bir Soru
Çıkmaz merak etmeyin. 29 yaşına kadar ertesi yıla bırakma hakkınızı kullanabilirsiniz.
Cevap: Tecil İle İlgili Önemli Bir Soru
Alıntı:
yaren_34 rumuzlu üyeden alıntı
Çıkmaz merak etmeyin. 29 yaşına kadar ertesi yıla bırakma hakkınızı kullanabilirsiniz.
Morelimi çok yükselten bir cevap oldu bu. İnanın gecenin bu saatinde onu düşünüyordum. İlginize çok teşekkür ederim...