Yoksulluk nafakası miktarı
boşanma davamız devam ediyor bende karımda çalışıyoruz.karım asgari ücretin biraz daha üstünde maaş alıyor benim maaşım ise onun 3 katı tutarındadır. karım yoksulluk nafakası talebinde bulunmakta nafaka talebi kabul görürmü? görürse ortalama ne kadar nafaka alabilir...veya bu durumla ilgili yargıtay kararı varsa rica edebilirmiyim..
selamlar
Cevap: Yoksulluk nafakası miktarı
Sayın bf6383,
https://www.hukuki.net/showthread.php?t=64285
Linkinde davanızla ilgili bir avukattan yardım almayı düşündüğünüzü söylemişsiniz ama zannederim davanızı kendiniz yürütüyorsunuz, bu kadar çok soru sorduğunuza göre...
İletilerinizi incelediğimde davanızla ilgili her aşamayı görmek mümkün, davanın açılması, deliller, tanıklar, süreler, nafaka vs her türlü konuyu yazmış ve her biri için ayrı başlık açmışsınız.
İstekleriniz hukuki.net sitesinin size verebileceklerini aşmaktadır. Sitemiz vasıtasıyla sorularınıza zaman ayırıp cevap veren üyelerimizin değerli katkılarıyla davanızı yürütemezsiniz. Sitemizde hukuki danışmanlık ve yardım hizmeti verilmemektedir. Sizin yaptığınız sağladığımız imkanı kötüye kullanmaktır. Hem de her konu için ayrı bir başlık açarak konunun dağılmasına ve sitenin kalabalıklaşmasına neden oluyorsunuz. Bununla kalmayıp aynı konuda birden fazla başlık açıp kurallarımızı en baştan çiğniyorsunuz.