Banka kredisiyle aldığım konut
banka kredisiyle almış olduğum konutun gerek taksitlerini gerekse kredi taksitlerini ödeyemedim konutum piyasa değeri 130 bin ytl dir bankadan aldığım kredi ise 75 bin tldir banka ipoteğin paraya cevrilmesini istiyor.ben bu konuda meskeniyet şikayetinde bulunabilirmiyim ve ya ne yapmalıyım sorularımı acil olarak cevaplarsanız ve yol gösterirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.:)
Cevap: Banka kredisiyle aldığım konut
allah yardım etsin.. benimde evim kredili ve bir gün geç ödesem taksidi eve hemen mektup gönderiyorlar.. Banka her durumda parasını bir şekilde alacaktır, bunun ne ilerisi nede gerisi olabilir En akılcı çözüm, gelecek dönemde taksitleri ödeyebilecekseniz eğer, bankanın insafına bırakmayın bu işi ve kredi çektiğiniz şubeye giderek çözüm anlaşması yaparak bir süre taksitleri dondurmak istediğinizi belirtebilirsiniz.. ev satılsa bile ödediğiniz paralar boşuna gitmiş olacaktır, çünkü önce faizi tahsil ederler malesef.. Kredi çekerken bankalar zaten kendilerini olabildiğince garantiye almışlardır ve bu maddelerin hepsinin altına imzanızı atmışsınızdır mecburi olarak.. sizin tek hakkınız bu borcu bir şekilde ödemekten öteye geçmez..
Cevap: Banka kredisiyle aldığım konut
Aynı veya başka bir bankadan krediyi daha uzun vadelere yayma (yeniden yapılandırma) şansınız olabilir.