Son Alınan Yargıtay Kararı ile Çatıya Anten Takmak?
İyi günler,
Apartman dairesinde kiracı olarak oturmaktayım. Çatıda ortak kullanım için 1 adet çanak var.
Apartman bundan bir kaç yıl önce karar almış "çatıda bireysel anten olmayacak." şeklinde.
Bir kaç kişiden duyduğum kadarıyla artık çatıda ortak kullanıma ait anten dahi olsa isteyen kişiler çatıya anten takabileceği şeklinde.
Ben kiracı olarak ve çatıda ortak anten olmasına rağmen bireysel olarak çatıya anten takabilir miyim?
Bunu apartman yönetimine ispatlamak için nereye başvurmam gerekir acaba?
Uydu benim için bir yaşam stili olduğu için dava bile açmayı düşünebilirim.
Teşekkürler.
Cevap: Son Alınan Yargıtay Kararı ile Çatıya Anten Takmak?
Alıntı:
everest1982 rumuzlu üyeden alıntı
İyi günler,
Apartman dairesinde kiracı olarak oturmaktayım. Çatıda ortak kullanım için 1 adet çanak var.
Apartman bundan bir kaç yıl önce karar almış "çatıda bireysel anten olmayacak." şeklinde.
Bir kaç kişiden duyduğum kadarıyla artık çatıda ortak kullanıma ait anten dahi olsa isteyen kişiler çatıya anten takabileceği şeklinde.
Ben kiracı olarak ve çatıda ortak anten olmasına rağmen bireysel olarak çatıya anten takabilir miyim?
Bunu apartman yönetimine ispatlamak için nereye başvurmam gerekir acaba?
Uydu benim için bir yaşam stili olduğu için dava bile açmayı düşünebilirim.
Teşekkürler.
çatıya münferit anten takamazsınız. yaşam stiliniz bunu değiştirmez. 10 daire 20 çanak taksa çatıya o çatının hali ne olur. hemen tamirat ister tabi.zaten karar da var . bu yönetim kararı geçerlidir, sizi de bağlar.
Cevap: Son Alınan Yargıtay Kararı ile Çatıya Anten Takmak?
Muhitinizde varsa kablo tv teledünyaya abone olun gitsin. Çanak anten kirliliğine tek çözüm:ok