Ben 2009'un 10. ayında evlendim. Eşim evliliğimizin ilk haftası bütün altınlarımı ve paramı alarak bir borcu olduğunu ve ödenmesi gerektiğini söyledi.Ben verdim.Kendisi bir akrabasının şirketinde muhasebeciydi.İşyerinden 160.000 TL zimmetine para geçirmiş ve 30.000 ve 130.000 liralık iki senede biz evlenmeden önce patronu tarafından imza attırılmış.Biz evlendikten sonra 1 ay içerisinde 30.000 TL. lik sendi icraya kopymuşlar ve evimize haciz geldi.
Bana haciz memurları eşyaları götürmeyip yediemin olarak bana bırakacaklarını söylediler ve bana tutanağı imzalattılar.Ben yediemin "olarak imzaladığımı biliyorken, durumu aileme anlattım ve araştırdık ki yedieminlik ve borca kefillik olarak yazılarak imzalatıldığını öğrendim.ben eşimden ayrıldım ve ailemin yanına giderek boşanma davası açtım.Bu esnada evlenip yerleştiğim evde kalmadığımdan dolayı gelen icra evrakları muhtara bırakılmış ve hepsinin yasal itiraz süresi geçmiş. Ben şuanda neyapacağımı bilemez haldeyim.Danıştım avukatlara ve borcu ödeyeceğimi başkada birşey yapılamayacağını söylediler.Ben evlilikle bir oyunun içerisine düştüğümü anladım.İcra hukuk mahkemesine itiraz ile ilgili dava acabilirmiyim, ne yapmam gerekiyor...düzenlenen senet düzenlendiği tarihten iki gün sonrasına vade yazılmış.Tabiki senette sadece eşimin imzası var.benim yedieminlik ve bilgim dışında imzaladığım kefillik haciz tutanağında var. Ne yapabilirim. Kurtulmam için ne yapmam lazım.Benim kimsem yok bana yardımcı olacak.
Lütfen bana yardımcı olun ....teşekkür edrim.