Ttnet adsl müşteri hizmetleri
Merhaba değerli arkadaşlar.
8 Şubat 2010 tarihinde 4440375 numaralı telefondan arandım. Bana 8 kbps bağlantı hızında internete bağlanmak istermisiniz diye bir soru yöneltildi. Daha önce zaten ben 15 GB kotama kadar 8 mbps ile bağlanıyordum. Heralde kampanyaları bitti dedim. Bana bunun sınırsız olduğunu 15 Gb ile sınırlama olmadığını ilk üç ay %50 indirimli ve sonrasında 49 ytl ile devam edileceği müşteri hizmetlerindeki beni arayan bayan tarafından iletildi. "İşlemleri gerçekleştirelimmi?" diye sordu. Bende madem hızlandırıcaz (borsayla ilgilendiğim için hızlı olmak zorunda adsl diye düşündüm) onay verdim. Bana şunu söyledi, sizin modeminiz 8 kbps hızı kaldırmadığını görüyorum, o yüzden size bir adet modem hediye edeceğiz, ttnet'in sayfasından McAfee virüs programı, 5 adet mail ve 50 mb'lik bir web sitesi alanı hediye edileceğini söylediler. Kısacası bizi "TTNet işyerim" paketine aldılar. 11 Şubat 2010 tarihinde teknik servis elemanları geldi modemi taktı. (beyaz bir TTNET İNTERNET ZTE ZXV10 w300 Series) Teknik servis elemanlarına ne sorduysam hiç bir bilgileri yokmuş. Sadece onlar kurye görevi yapıyorlarmış (!) Yarından itibaren (12 şubat) hızlanır dendi. Ve hala eski tarifedeyiz. 1kbps'lik tarife.
----Mutabık olduğumuz konular----
*Bu alacağım hizmette kota şartı yok değilmi? 15 Gb sonrası 1mbps hıza düşme olasılığı?
--Hayır efendim. Bu sınırsız tarifedir.
*3 ay %50 indirim veriyorsunuz daha sonra eski sınırsız tarifem üzerindenmi faturam gelecek?
--Evet beyendi. 3 ay %50 indirim, daha sonra 49 ytl ile devam edeceksiniz.
*Modem istemiyorum o kalabilir hızımı arttırın yeter benim için aslında :)
-- Ama modemi almak daha kârlı. Hem hızınız artıcak, hemde bedava modeminiz olacak. Ayrıca sizin modeminiz 8 kbps desteklemiyor. (nerden gördüyse artık modemimi)
*(?!!) E peki madem bedava, ayrı bi ücret ödemiycem. tamam.
--tamam efendim ben arkadaları yönlendiriorm yarın öğleden sonra müsaitseniz geleceler size.
*Tabi müsaitim buyursunlar gelsinler.
----Sonradan işin gerçek yüzü-----
15 şubat 2010 başka bir müşteri temsilcisiyle görüşmem.
*Benim adsl hala aynı, bi değişiklik yok. 1024 görünüyor modemde?
--hemen bakalım efendim. isminiz soyisminiz hmmmm. Evet 8mbps görünüyor (ordan işaretlenen değil, bendeki görünün önemli)
*ama bendeki 1024 yani 1 mbps :)
--15 gb kotalı olduğundan 1 mbps efendim. 15 gb ye kadar 8 mpbs. (hani sınırsızdı)
*(!!!)İlk üç ay %50 indirim. sonrası...
-- ilk üç ay 35 ytl, sonrası 24 ay 65 ytl (%50 kısmı doğru allah için, ama hani 49 ytl idi.)
*(!!!) ben burda reset... Daha fazla sorma gereği duymadım.
------------------------------------------------------
Bu aldatıcı telefon görüşmesinin kaydı adsl'de mevcuttur. Buna karşı nasıl bir dava açmam gerekir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.