Boşanma,nafaka,velayet ve mal paylaşımı
6,5 yıllık evli ve 5,5 yaşında bir oğlu olan erkeğim. Eşimle son zamanlarda sürekli tartışıp duruyoruz zevklerimizin ayrı olduğunu benimle mutlu olmadığını söyleyip duruyor. Tamam diyorum senin için düzelmeye çalışacağım diyorum ama nafile bütün bunlar ona yapmacık geliyor zaten başka birine ilgi duyduğunuda geçenlerde itiraf etti. şimdi benim sorum boşanmamız durumunda bankadaki birikimler benim hesabımda, bir ev ve araba var onlarda benim üstüme eşim çalışıyor dev. hastanesinde hemşire ben onu çok seviyor boşanmak istemiyorum. Ancak o bu konuda ısrarcı olursa davayı benim veya onun açmasının bi önemi varmı, bütün bu mallar ne olacak eğer davayı o açarsa, bir de boşanacağını sezersem eğer üstüme kayıtlı bütün para ve diğer malları 3. bi şahsa geçirsem sattım savdım desem ne olur bi hak talep edebilirmi çünkü üstüme bi şey kalmayacak benden nafaka isteyebilirmi yada ben ondan nafaka yada tazminat isteyebilirmiyim. çocuğumuz bana daha düşkün ve okul çağına geldi velayet kime verilir. Lütfen benim için çok önemli cevaplarsanız çok sevineceğim. Teşekkürler...