GSM hatım iptal edilecekmiş
Merhaba bundan 1 yıl kadar önce Sınırsız tarifeye geçmiştim 6 yıllık hatımla ama şu sıralar bulundugum gsm oparatörü hatımın sınırı aştınız ,usülsüz kullandıgım gerekçesiyle haberim dahi olmadan iptal edildi...Şimdi hattımın iptalı söz konusu ama ben bu tarifeye geçmeden önce istedigim kadar konuşup mesajlaşa bilecegimi söylediler...Şimdide çok konuşuyorsun diyorla...Bunun hukuki haklarıma aykırı oldugunu düşünüyorum ve dava açmayı düşünüyorum NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM...
Saygılar...
Cevap: GSM hatım iptal edilecekmiş (Yardım)
Alıntı:
hüseyn özbakır rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba bundan 1 yıl kadar önce Sınırsız tarifeye geçmiştim 6 yıllık hatımla ama şu sıralar bulundugum gsm oparatörü hatımın sınırı aştınız ,usülsüz kullandıgım gerekçesiyle haberim dahi olmadan iptal edildi...Şimdi hattımın iptalı söz konusu ama ben bu tarifeye geçmeden önce istedigim kadar konuşup mesajlaşa bilecegimi söylediler...Şimdide çok konuşuyorsun diyorla...Bunun hukuki haklarıma aykırı oldugunu düşünüyorum ve dava açmayı düşünüyorum NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM...
Saygılar...
Başından geçenleri özeti ile birlikte "Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu" na yaz.
Şikayet Linki: http://www.tk.gov.tr/Tuketici/Sikaye.../sikayet22.htm
Bunun dışında PTT 'den 1 TL vererek alacağın e-şifre ile şikayetini turkiye.gov.tr adresine yazabilirsiniz. Saygılarımla
Cevap: GSM hatım iptal edilecekmiş
Alıntı:
hüseyn özbakır rumuzlu üyeden alıntı
Saygılar...
Tüketici hakem heyetine başvurun,lehinize karar çıkar büyük olasılıkla,ayrıca mağduriyetiniz içinde, maddi/manevi tazminat davası açmanızda büyük yarar görüyorum, böyle hukuk dışı eylemler cezasız kalmamalı...