Kredi kartımı iptal ettiğim halde yollamışlar ve başkası teslimalmış kullanmış
Kredi kartımı iptal ettirdiğim halde eski çalıştığım şirkete yollanmış ve şirket müdürü teslim almış daha sonra bu kredi kartını uçak bileti satışlarında kullanılmış ve ödemeleri yapılmamış.Dava acılmış sonuclanmış şimdide avukatlar benden bu borcu istiyorlar.şahsıma tebli edilmiş veya imzaladığım herhangi bir evrak yok buna karşın ben kredi kartının kime teslim edildiğini , hangi kargoyla geldiğini hesap dökümlerini çıkarttırdım borçun sahsıma ait olmadığını kredi kartını iptal ettirdiğim tarihi bunları ve yukarıda yazıdığım evrakları faksladım genede sonuç alamadım ne yapmalıyım davamı açmalıyım bankaya
Cevap: Kredi kartımı iptal ettiğim halde yollamışlar ve başkası teslimalmış kullanmış
ilk iş şirket müdürüne tazminat davası açmalısın.
kesinlikle tazminat alırsın kesinlikle.
Cevap: Kredi kartımı iptal ettiğim halde yollamışlar ve başkası teslimalmış kullanmış
keske açabilsem ama şirket müdürü ortalıklarda yok kayıp başka neler yapıla bilir.
Alıntı:
dincertoprak rumuzlu üyeden alıntı
Kredi kartımı iptal ettirdiğim halde eski çalıştığım şirkete yollanmış ve şirket müdürü teslim almış daha sonra bu kredi kartını uçak bileti satışlarında kullanılmış ve ödemeleri yapılmamış.Dava acılmış sonuclanmış şimdide avukatlar benden bu borcu istiyorlar.şahsıma tebli edilmiş veya imzaladığım herhangi bir evrak yok buna karşın ben kredi kartının kime teslim edildiğini , hangi kargoyla geldiğini hesap dökümlerini çıkarttırdım borçun sahsıma ait olmadığını kredi kartını iptal ettirdiğim tarihi bunları ve yukarıda yazıdığım evrakları faksladım genede sonuç alamadım ne yapmalıyım davamı açmalıyım bankaya
Ne davası açılmış? Kredi kartını ödemediğinizde "hesap kat ihbarı" tebliğ edilir. Ona rağmen ödemeyip direngen duruma düşerseniz bu sefer de İlamsız icra takibine müstenit ödeme emri gönderilir. Bu durumda tebligat taraihinden itibaren 7 gün içinde borca itiraz hakkınızı kullanmazsanız haciz aşamasına geçilir. Borçlu itiraz ederse itirazın iptali/kaldırılması davası açar alacaklı banka.
Peki siz bu anlattıklarımın neresindesiniz şimdi?
Basri bey biz icra durumundayız bu durumu engellemek için dava acılabilirmi itiraz sürelerini kaçırdık ne yazık ki.