UYAP'tan duruşma zabtını alabilir miyim?
Eşimden boşanma aşamasındayım.Fakat gördüğüm darplardan dolayı eşime karşı açılan kamu davası var.2 tane 1i asliye ceza ,digeri sulh ceza mahkemesinde ben ailemin yanındayım. Farklı şehirde dilekçe gönderdim ifadem bulundugum yerde alınsın diye henüz bir cevap gelmedi. Mahkemenin 1i bugün sabahtı nerden ve nasıl bilgi alabilirim. uyaptan gözükmüyor. Bilgi verirmisiniz Cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Bir sorum var cevaplarsanız sevinirim.
uyaptan ankaradaki duruşma zaptını göremezsiniz kendinizi vekille temsil ettiriyorsanız elektronik imza vasıtasıyla o görebilir..
avukatınız yoksa ancak mahkeme kalemini arayarak öğrenebilirsiniz
Cevap: Bir sorum var cevaplarsanız sevinirim.
Alıntı:
Av.Fırat Kırımcı rumuzlu üyeden alıntı
uyaptan ankaradaki duruşma zaptını göremezsiniz kendinizi vekille temsil ettiriyorsanız elektronik imza vasıtasıyla o görebilir..
avukatınız yoksa ancak mahkeme kalemini arayarak öğrenebilirsiniz
mahkeme başka şehirde avukatımda yok.Ben ankaradayım dilekçe göndermiştim İfadem alınsın zorla şikayetleri geri aldırdılar diye savcıya şikayeti geri alırkende belirttim .Ankaraya gidebilirsem davalarımın arkasında olacagım diye adres gönderirsin demişti . Can güvenliğimde yok gidemiyorum.teşekkür ederim
Cevap: Uyap'tan duruşma zabtını alabilir miyim?
Duruşma daha yeni olmuş. Size bulunduğunuz yerdeki mahkemeden tebligat gelir. Ceza yargılamasında, herkes, bulunduğu yerde ifade verir. Merak etmenize gerek yok. Çok merak ederseniz, kalem, telefonla arayıp bilgi almaya çalışın.
Cevap: Uyap'tan duruşma zabtını alabilir miyim?
Alıntı:
Av.Ragıp Atay rumuzlu üyeden alıntı
Duruşma daha yeni olmuş. Size bulunduğunuz yerdeki mahkemeden tebligat gelir. Ceza yargılamasında, herkes, bulunduğu yerde ifade verir. Merak etmenize gerek yok. Çok merak ederseniz, kalem, telefonla arayıp bilgi almaya çalışın.
Teşekkür ederim.Sizlerden aldıgım bilgilerle mahkeme kalemini arayıp bilgi aldım. Hepinize teşekkür ederim.