Müteahhit ve emlakçı tarafından dolandırıldık
Öncelikle tüm yetkili hukukçu arkadaşlara ve bizim gibi mağdurlara iyi günler dilerim.01/01/2009 tarihinde inşaatı kabada bir apartman dairesi satın aldık.Mütehayit tarafından emlakçı ofisinde emlakçının hazırladığı satış sözleşmesini resimli ve teknik şartnamelerin yer aldığı dökümanlar ile 2 şahit imzası ile tapudanda arsa payı tapusu olmak kaydı ile 60,000 bin ytl ye satın aldık.Mütehayit in 3 ay zaman zarfı içinde burayı bitireceği bitmemesi halinde mahkeme kanallarıyla faizinle paranın tahsil edileceği ibaresini koydurmuştum.Fakat mütehayit 3 ayda bu yeri bitirmeyi bırakın apartmana bir çivi bile çakmadan istanbuldan tanımadığımız mafyavari bir şahsa apartmanın 7 hissesini satmış.Apartmanın 10/7 hissesi bu mafya bozuntusu adamda bizde 3 aile kaldık.3 hissedar olarak biz şu an ne verdiğimiz paraları alabiliyoruz nede inşaatı bitirtebiliyoruz.Mütehayiti bulduk ev adresi tel mevcut yanına gidip konuştuk bize dediği geçmiş olsun bundan sonra benle bir işiniz yoktur muhatabınız istanbuldaki adamdır dedi seni mahkemeye veririz dedik paranıza yazık olur siz bilirsiniz dedi.İstanbuldaki vatandaşı aradık oda dediki ben size ev başına 25.000 bin ytl vereyim tapuları verin bana dedi.Yani adam tefecimidir nedir bilemedik.Biz 3 hissedar olarak elimizde sözleşmeler kapora için para alındı makbuzu mütehayitin imzası ve adı soyadı olan mevcut.Şu an ne yapmalıyız bu paraları eşim ve ben çok zor biriktirdik mahvolduk pisikolojimiz bozuldu lütfen ne yapabiliriz yardımcı olun .Teşekkür ederim.
SAYGILARIMLA