-
Mahkeme celp
arkadaşlar işyerimin iflası nedeni ile işyerimi kapadım .ikamet ettiğim ili terkettim. 5 yaprak çekim dışarıda büyük olassılıkla bu çekler savcılığa verilecek. hakkımda mahkeme açılacak büyük olasılıkla.
hakkımda mahkeme açıldığını nasıl öğrenebilirim.yardım ederseniz sevinirim
-
Cevap: Mahkeme celp
burdan yardım alacağımı sanmıştım
yinede site görevlileri ve cevap vermeyen herkese teşekkür ederim
-
-
efendim 4 ay önce cep telefonundan tc kimlik numaramla mesaj çekip uyapa üye oldum yolladığım mesajın cevabı geldi üyeliğiniz alınmıştır fakat bankanın hakkımda açtığı icra takibi için uyaptan mesaj alamadım acaba uyap sadece mahkemeniz varsa mesajmı yolluyor yani icra dosyası için mesaj yollamıyormu
-
Yollamaz biliyorum. PTT den şifre alıp turkiye.gov.tr den bakınca icra takipleri de görünebiliyor. Tabi şahsınıza açılmış icra takipleri, şirket aleyhine açılanlar değil.
-
değerli avukatım uyaptan yaşadığım ve icralık olduğum ildeki hakkımda açılmış icra dosyalarını uyapın vatandaş bölümünde görebiliyorum
beni korkutan olay şu ödeyemediğim çeklerden dolayı bugünlerde büyük ihtimalle beni savcılığa verecekler hangi ilde beni mahkemeye vereceklerini bilmiyorum çünkü yaşadığım ili terketmişim mahkemeden bana celp çıkarda bu celp elime geçmese büyük ihtimelle giyabımda açılacak mahkemede hapis alırmıyım benim bilmek istediğim tek konu şu hakkımda açılmış mahkeme varsa nasıl öğrenirim üyapada cep telefonundan üyeyim aydınlatırsanız sevinirim
-
Mahkemelere katılmazsanız kısa sürede ceza alacağınızı düşünüyorum. Katılsanız da ne yapabilirsiniz bilmiyorum tabi. Hakkınızdaki mahkemeler yukarda belirtildiği gibi cebinize gelebilir. Ya da siz sık sık internet yolu ile takip edebilirsiniz.
-
değeli avukatım sizi yakalamışken bir sorum daha olacak umarım canınızı sıkmıyorum
bir toptancıdan 8 adet çek yaprağı 22 bin tl değerinde mal almıştım işyerimin iflası nedeniyle işyerim kapalı
bu kişiyi aradım şimdi bu parayı öfeme imkanım olmadığını anlattım toptancı ya çekleri ödersin yada dava açıp seni hapise atacağım diyor
fakat ben bu borcumu ileride ödeme taraftarıyım şu an için param yok
peki mahkemeye borcumu ödemem için bana zaman vermesini istesem hakim yinede beni hapse atarmı çünkü ben borcumu ödemek istiyorum ve bana zaman lazım
beni hapse atarmı mahkeme yoksa yoksa zamanmı tanır iyi niyetime rağmen
-
Sizi şikayet edip hakkınızda soruşturma açılması, bu soruşturmanın neticelenip kamu davasına dönüşmesi, duruşmaya çıkar süre talebinde bulunursanız bir celse (4-5) ay süre verilmesi karara bağlanması, temyiz derken önünüzde 2 yıl gibi bir süreniz var. Siz şimdiden parça parça da olsa borçlarınızı ödeyin.
-
yüce ALLAHIMA sadece borcumu ödemeden canımı almaması için dua ederim
verdiğiniz bilgi için sağolun varolun