Cezaevine girmek istemiyorum
benim başımdan geçen olay hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
merhabalar.
erkek arkadaşım bankadan sahte evrakla kredi çekiyor benim üzerime vergi levhası falan hazırlıyor. benide bankaya kefil olacaksın diye götürüyor. olayı özetlersek bunlar banka müdür şefi falan hepsi çete olmuş..üstelik pert arabaları sağlam olarakk gösterip kredi almışlar bu olayı öğrendiğimde ölmeyi denedim başaramadım.. yoğun bakımda kaldım. daha ruh ve sinir hastalıları hastanesinde tedavi gördüm. ben anasınıf öğretmeniyim ama bu olaydan 5 yıldır çalışamaıyorum 2005 yılında beni mali şubeden aradılar hemen gittim müşteki olarak ifade verdim. daha mali şubeyle itibatımı koparmadım ve mahkeme oldu beni ferizli l tipi infaz kurumunda 2 ay yatırdılar daha sonra ara mahkemede tahliye ettiler. ve iddaneme henüz hazırlanmış 2010 mart ayında mahkeme olacak. yanlız ben devamlı mali şubeyleirtibatımı koparmadım olay yeri izmit olduğu için bende samsunda ikamet ettiğim için bir kere samsunda hakim karşısına çıktım. ve 1 ay önce bana izmit cumhuriye sacılığından kavuşturmaya ek bir karara yer olmadığına dair kara geldi. size sorum bana nekadar ceza verirler..
lütfen yorumlarınızı bekliyorum
çok teşekkür ediyorum iyi çalışmalar
Cevap: Cezaevine girmek istemiyorum
Alıntı:
b.dorukk rumuzlu üyeden alıntı
benim başımdan geçen olay hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
merhabalar.
erkek arkadaşım bankadan sahte evrakla kredi çekiyor benim üzerime vergi levhası falan hazırlıyor. benide bankaya kefil olacaksın diye götürüyor. olayı özetlersek bunlar banka müdür şefi falan hepsi çete olmuş..üstelik pert arabaları sağlam olarakk gösterip kredi almışlar bu olayı öğrendiğimde ölmeyi denedim başaramadım.. yoğun bakımda kaldım. daha ruh ve sinir hastalıları hastanesinde tedavi gördüm. ben anasınıf öğretmeniyim ama bu olaydan 5 yıldır çalışamaıyorum 2005 yılında beni mali şubeden aradılar hemen gittim müşteki olarak ifade verdim. daha mali şubeyle itibatımı koparmadım ve mahkeme oldu beni ferizli l tipi infaz kurumunda 2 ay yatırdılar daha sonra ara mahkemede tahliye ettiler. ve iddaneme henüz hazırlanmış 2010 mart ayında mahkeme olacak. yanlız ben devamlı mali şubeyleirtibatımı koparmadım olay yeri izmit olduğu için bende samsunda ikamet ettiğim için bir kere samsunda hakim karşısına çıktım. ve 1 ay önce bana izmit cumhuriye sacılığından kavuşturmaya ek bir karara yer olmadığına dair kara geldi. size sorum bana nekadar ceza verirler..
lütfen yorumlarınızı bekliyorum
çok teşekkür ediyorum iyi çalışmalar
Samsun'da talimat yoluyla sorgunuz yapılmış. Olay yeri İzmit olduğu üzere yetkili mahkeme İzmit Ceza Mahkemesi'dir. Resmi evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık suçları mevcut fakat sizin "müşteki" sıfatı ile dinlenmeniz garip geldi. Savcılıktan sizin hakkınızda kovuşturmaya yer olmadığı kararı geldi ise sizin ceza yargılaması dışında kaldığınız anlaşılıyor. Avukatınıza başvurmanızda yarar vardır.
Cevap: Cezaevine girmek istemiyorum
çok teşekkür ederim ilginize
müşteki olarak mali şubede alınmıştı ifadem. kavuşturmaya ek bir karar yoktu yazısında ise müşteki suçlu olarak görünüyorum..
tekrar ceza evinde yatarmıyım? benim kaçma riskim yok ikametgahım belli. sicilimde temiz. ruhsağlığında tedavide gördüm ve intihar ettiğim için yoğun bakımda kaldığım tüm evraklar savcılıkta bunların etkisi olurmu... bu olay olduğunda 22 yaşındaydım. ve banka aynı gün bana hem araçkredisi vermiş hemde kefil göstermiş yani bunların etkisi olurmu benim suçsuz olduğuma.