Merhabalar,
1 yıl 1 aylık evliyim,1 hafta önce eşim evi terk edip annesine döndü bu 2.gidişi oldu 8 ay önce istanbulda yaşıyorduk aynı şekilde annesinin evine dönmüştü,ilk terk edişinin nedeni istemeyerek ve sonrasında vicdan azabı çekmeme neden olacak şiddet görmesiydi,daha sonra şehir değiştirdim ve kendi memleketime geldim,onuda buraya çağırdım geldi 8 ay önce şimdiki terk nedeni ise yeni biryere alışamama istanbulda yaşama isteği ve yine biraz şiddet..
aramızda sevgi saygı gibi unsurlur kalmadığı gibi güvende kalmamıştır,kendisi sürekli benden gizli işler çevirmektedir yalanlar atmaktadır,cinsel hayatımız bitme noktasındadır.
bu aşamada 4 ay bekleyip ihtar çeksem hatalı konuma düşeceğim için dava açma hakkım olmayacak
anlaşmalı boşanmaya yanaşmayacaklarından eminim yanaşsalar bile el altından para isteyeceklerdir.
eşim orda 5 yılda kalsa boşatmayacaklardırda,telde bana söyledikleri tekrar ist gidersem olurmuş,
4aylık bir flört arkasından eşimin evden kaçmasıyla yapılan bir evlilik bu ve en başından anlaşamamazlık ve kavgalar yalanlar başlamıştı ben 8 ay öncesinde ilk terkettiğinde dava açmıştım o gelince feragat dilekçesi verdim,
sonuç olarak boşanmak istiyorum;
ihtar çekemem,
anlaşmalı boşanmaya yanaşmayacaklardır,
ben normal şekilde dava açsam katılmasalar en fazla ne kadar uzayabilir bu dava??
ve çalışmıyorum işsizim,üzerime herangi bir mal varlığı yoktur.tazminat nafaka vs alabilirmi??