vadesi geldiginde ödenmeyen senet
merhaba arkadaşlar elimde 35 milyarlık bir senetim var fakat son ödeme tarihi 28/12/2008 hala senetim ödenmedi ne yapmam lazım ve şuan yasal faizler nedir ilgilenen arkadaşlara şimdi den tşkr
Cevap: vadesi geldiginde ödenmeyen senet
Umarım birileri Banada Yardımcu olur Kurumsal Bir Firmada Eğitim aldim Aldığım eğitim Karşılığında 7.000 TL Para Senetle 24 Ay Taksitle Ödeyecektim 1 Yılını Kesintisiz Ödedim ama 2. Yıl işten Çıkarıldım yaklaşık 4 Ay işsiz kaldım Senetleri ödeyemeyince aradılar ve durumumu soyledim buna ragmen senetler faize girdi ve bi sure sonra avukata verecekelrini soyledi arkadaşımdan borç aldım ve 1 aylığını yatıdım ama ertesi ay gene aynı şey oldu ve yarın avukatlık olacakmış şuan işe yeni başladım ve ne kadar söylesemde anlamadılar iş avukatlık olursa hem avukat parası hem borcun tamamını alacklarmış ki ben daha birini ödeyemezken hepsini nerden bulup nereden ödeyeceğim haliyle işsiz kaldığım günler diğer borclarımda birikince çıkmaza girdim üzerime ait bişe yok ailem le yaşıyorum icra gelirse aileme gelme ihtimali varmı bir diğer korkum çalıştığım yerde maaş ıma haciz gelirmi gelirse diğer borclarimi ödeyemeyecğim Bu konuda lütfen acil yarim edin
Alacaklı avukatının ailenizle birlikte ikamet ettiğiniz eve de haciz yapma hakkı var. Maaşınızın 1/4 üne de haciz koyma hakkı var.
Allah razı olsun, peki ev kira bize ait değil, ve şimdi ne yapmam lazım?