Çete şeklinde baskın, Tehdit, Yaralama
Merhaba.
ZONGULDAK CUMHURİYET SAVCILIĞI’NA
SUÇ TARİHİ : 30.12.2009
Olaylar:
30.12.2009 Çarşamba günü sınırlarıma dahil olan bölgeye kül döktüm. Kendi yerime kül dökmeme rağmen, HASAN isimli şahıs argo bir şekilde, ‘külü oraya ne döküyorsun lan ‘şeklinde konuşarak beni taciz etmiştir. Daha sonra aramızda bulunan ve hududu oluşturan 120 cm yüksekliğindeki briket sınırın üzerinden atlayarak Ablamın kapısının önünde üzerime saldırmıştır. Daha sonra oğlu (REMZİ) ile birlikte hudut ihlali yapmak kaydıyla şahsıma ve aileme fiili ve sözlü saldırıda bulunmuşlardır. Saldırıya karşı kendimi savunmaya çalıştım. Mücadeleyi zor gördüklerinden destek almak amacı ile sınırdan tekrar kendi yerlerine atlayıp geçtiler. Biryandan da tehditler savurdular. Bu tehditler; ‘şimdi abimi ve arkadaşlarımı çağırıyorum seni ve aileni bıçaklıcaz’ şeklinde idi. Yaklaşık 15-20 dakika arasında, ismini sonradan öğrendiğimiz. Zonguldak sanayisinde çalışan ÖZHAN isimli kişi ile birlikte tanımadığım birkaç yabancı şahıs ve HASAN’ın oğlu, siyah bir jip ile hudutlarımızda bizi baskına geldiler. Küfürler ve hakaretler ederek, ellerinde kazma, bıçak, kürek ile birlikte kesici aletler ile adam öldürme ve yaralamaya teşebbüs etmişlerdir. Bu olay esnasında kendi hudutlarımda kendimi ve ailemi bu çeteye karşı savunmaya çalıştım. Bu esnada olayı duyan ailem Annem NURGÜL, Babam SERVET, Teyzem MERVE, Yengem NEVİN, yanıma gelmiş bir kısmı olayı bizzat gözlemlemiş, bir kısmı da bu çetenin saldırısına maruz kalmıştır.
Yapılan saldırıda öncelikle RECEP isimli şahıs kürekle başıma öldürücü bir darbe vurmaya çalıştı, kolumla siper alarak kendimi korudum, daha sonra parmakları ile gözlerimi yerinden çıkarmaya çalışmıştır. Mevcut raporlar elimdedir. Olay yerinde bulunan annemin olaylara müdahalesini önlemek amacı ile HASAN isimli kişi annemi engellemeye çalışmış, o esnada anneme fiziksel şiddette bulunmuştur. Sanayiden gelen ÖZHAN denilen şahısta bu esnada Annemin ellerini tutarak kendisini korumasını engellemiştir. Ayrıca saldırı esnasında Kendimi ve Ailemi korurken sık sık ÖZHAN denilen şahsın kendimi savunmamı engelleyecek şekilde fiziksel hareketlerde bulunmuştur. Olay esnasında çete üyelerinden REMZİ elinde bıçağıyla bana saldırmıştır. Olayın farkına varan Babam saldırganın elindeki bıçağı almak maksadı ile hamlede bulunmuş, saldırgan REMZİ defalarca bıçağı sana saplıcam şeklinde tehditlerde bulunmuş, biryandan da bıçakla babamın vücuduna fiziksel temas da bulunmuştur. Aynı bıçak ile fiziksel temas olacak şekilde tüm aile fertlerinin üzerine yürümüştür. Babam bıçağı elinden alamamıştır. Çete üyelerinin aile bireylerinin can güvenliğini tehdit etme durumunda olduğunu gören babam, olay üzerine polisi telefonla aramaya çalışmış, fakat telefondaki numaraları göremediğinden yaklaşık 20 dakika civarında Zonguldak Soğuksu Polis karakoluna gitmiştir. Babamın polise haber vereceğini anlayan çete üyeleri en kısa sürede baskın bölgesini terk etmişlerdir. Babam karakolda ailesine yapılan olaylar hakkında polis ekiplerini bilgilendirmiş ve polis ekibi ile birlikte olay yerine gelmiştir. HASAN ailesi Mahalle sakinlerine saldırı halindedirler. HASAN ailesi Mahalle sakinlerine saldırı halindedirler
Yapılan bu saldırıda ben ve ailem fiziksel ve psikolojik zarar görmüşüzdür. Yapılan saldırı sonucunda hastaneden alınan raporlar elimizde mevcuttur. REMZİ isimli kişinin saat 10 ile 13:00 arasındaki şahsına ait cep telefonu kayıtlarının dinlenmesi sonucunda, sanayiden çağırılan soy ismini bilmediğimiz ÖZHAN isimli kişi ve yanındaki isimlerin tespit edilmesi, bıçak çekip can güvenliğimizi tehdit eden REMZİ isimli kişiye gerekli adli kavuşturma yapılmak kaydıyla TCK kanunlarına göre uygun cezanın verilmesi, ve olaya karışan diğer kişiler hakkında hudut ihlali ile birlikte haneye çete halinde tecavüz etmek kaydı ile can güvenliğini tehlikeye sokmaktan dolayı gerekli incelemenin yapılması konusunda gereğini bilgilerinize arz ederim.
2-Belirtmiş olduğum hususlardan dolayı can güvenliğimizin olmadığını beyan eder, herhangi hukuk dışı her türlü olayın bu kişilerden kaynaklanacağını beyan ediyorum
SONUÇ VE İSTEM: Sanık hakkında gerekli kovuşturmanın yapılarak cezalandırılması için kamu davası açılmasına karar verilmesini arz ve talep ederim.
Müşteki
XXXXXXXXX
Ek: 1- Adli Tabiplik raporu,
2-Hastane raporlar,
3-Nüfus cüzdanı fotokopisi.
Bir avukat tutacağım, Zonguldağın en iyi ceza avukatını, devlet memuruyum, üniversite mezunuyum, askerlik görevimde tugay ve tabur komutanlarımdan takdir belgelerim, ve çalıştığım kurumdan aldığım takdir belgelerim var.
Koluma 2 dikiş atıldı, eğer elimle başımı savunmasaydım kürek kafama gelecekti, bunun haricinde vucudumun birçok yerinden darp aldım. Ayrıca bu olaydan sonra pisikiyatr'dan 10 günlük iş göremez raporu aldım.(uykusuzluk, dikkatte korkunç dağılma, intikam duygularını firenlemeye çalışma vb.vb.) ve Halen ilaç tedavisi görmekteyim, bu kişileri gördüğümde sinirlerim bozuluyor, ve aklımdan onlarla ilgili türklü kötü fikirler akıp gidiyor.
Avukat arkadaşlarımın bu konuda ki görüşleri nelerdir, teşekkürler.
Ayrıca 1 ay oldu halen bir tebligat yapılmadı, savcılığa gidip sormam doğru olurmu, benim mahkemem neden başlamadı diye.Mahkeme tarihi ibraz edilince avukatımı tutacam.
Ayrıca HASAN ailesi 1 ay önce yan komşumuz KÖK ailesinede bıçaklarla hucum etmiştir. KÖK Ailesi bireylerinden EVREN mahkemede bu fiili gerçekleştirdikleri yönünde şahitlikte bulunacağını ifade etmiştir.Tüm komşular bu şahıstan rahatsızdır.
2 tane işsiz güçsüz oğlu ile mahallede terör estirmektedir. Hapislerde yatamam onlar için, Eğer öleceksem ama, giderkende 4 pisliği peşimden götürecem, dünya temizlenmeyecek ama, en azından 4'ü yok olacak. Belki hukuki yönden onlara ağır bir yara verebilirim diye umut ediyorum