Komşumla gürültü yüzünden sıkıntı yaşıyorum
merhabalar
ben 4 katlı binanın 2 katında oturmaktayım.binada bulunan herkes kiracı.biri 5 diğeri 3 yaşında 2 çocuğum var.alt katımdaki komşu gürültü yapıyorsunuz diye sürekli evinin tavanına vuruyor.özelliklede missafirim geldiği zaman bunu yapıyor.evet belki çocuklar biraz fazla gürültü yapıyor ama bunun önüne geçmem imkansız.nerdeyse bu olaylar yüzünden kendi çocuklarımı dövmeye başlayacağım.eve gelen misafir bir daha gelmiyor.
ayrıca alt kattakilerin henüz 2 aylık bebekleri var hergece mutlaka ağlayarak bizi uyandırıyor.bu durumda bizden hiç bir şekilde tepki almıyorlar.bunun dışında binanın bodrum katında tekstil atölyeleri var sabah 7'de çalışmaya başlıyor bazen gece 12'ye kadar çalışıyorlar bu konudada bizden tepki almıyorlar ekmek davası peşinde koşuyor deyip sesimizi çıkarmıyoruz fakat benim yaptığım en ufak gürülütde bile tepki verince işin tadı kaçıyor kendime hakim olamamaktan korkuyorum.
bu işi nasıl hangi yolları izleyerek çözebilirim.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Cevap: komşumla gürültü yüzünden sıkıntı yaşıyorum
Bu konuyu komşunuzla detaylıca konuşarak, anlaşarak, karşılıklı olarak saygı ve anlayış beklentisi içinde olduğunuzu belirterek çözebilirsiniz.