volkanica rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı,3 aralık 2009 tebliğli bir hukuk bürosundan bana icra kağıdı geldi. Kağıt türk telekomun avukatı tarafından gönderilmiş olup, şirketimize ...... numaralı ADSL aboneliğinizden dolayı, aleyhinizde Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğünün 2008/7498 esas sayılı dosyası ile icra takibine geçilmiştir yazıyordu. Şimdi ben balıkesirde oturuyorum, ama ADSL hattı İSTANBUL / Avcılarda açılmış, hatta ait numarayı araştırdığımda, teyzemin oğlunun açtırdığını, öğrendim. Kimlik bilgilerimi alarak bana bu dolandırıcılığı yaptı. Bende bu kağıdı bu gün gördüm, üzerinden 1 ay geçmiş, borcu ödemesini sölediğim halde parasının olmadığını söyledi. Akrabam olduğu için tatsızlık çıkmasın diye şikayet etmedim, ama borç benim üzerime kaldı. Avukatı aradığımda borcumun 835 TL olduğunu söyledi. Kendisine durumu yeni öğrendiğimi bu parayı bulmamında 1 haftayı geçeceğini sölememe rağmen, kabul etmedi. Bu hafta içinde evime icra geleceğini söyledi, Arkadaşlar böyle bir durum ilk defa başıma geldi. Benim bu parayı bulmam 10 günümü alır, bu süre içinde ne yapmamı önerirsiniz, avukat hemen icrayı başlatırmı? Lütfen yardım, bana yol gösterin, ne yapabilirim? Teşekkürler