-
Araba satışı
12 gün önce arabamızı noter kanalı ile sattık. paranın bir kısmını peşin aldık kalan 1350 tl lik kısmına 2 adet senet yaptık (senetlerin vadesi 20.02.2010 ve 20.03.2010).
alan kişi şimdi arabanın motorunun iyi olmadığını söyleyip bizden onu tamir ettirmemizi istiyor. bizde birlikte motorcuya götürdük gerçektende problemi olduğunu 1000 tl civarında masrafı olabileceğini söylediler. bizde alan kişiyi madur etmemek amacı ile elimizde olan senetleri bu tamirata karşılık iade etmek istiyoruz. kendisi senetlerin iptal edilmemesini bizim hemen arabayı yaptırmamızı istiyor. senetleri iade işleminde nasıl bir yol takip etmeliyiz. zira kendisi senetleri aide edeceğimiz halde bizi mahkemeye vereceğini söylüyor. herhangi bir hak talep edebilirmi. teşekkürler
-
Cevap: Araba satışı
1000TL lik senedin iadesi bence yerinde ve yeterli bir öneridir. Mahkemeye müracaat etse bu da eline geçmeyebilir.
-
Cevap: Araba satışı
bu siteye üye olduğumdan dolayı çok mutluyum günde birkaç kez girip olaylarla ilgileniyorum ve cevaplarınıda alıyorum gerçekten katkısı olan herkese teşekkürü borç biliyorum.