Çalıştığım iş yerinde baskı ve huzursuzluk var
2 yıldır aynı şirkette çalışmaktayım.herşey yolunda giderken çalıştığım proje bitti ve ben evimden de uzak bir projeye yollandım..1.5 aydır bu projede çalışmaktayım..iş yeri koşulları ise son derece eziyet verici..ihtiyaç istirahati yemek molası gibi izinler de yok denecek kadar az..4 saat ayakta duruyorum lavoba için izin istiyorum ama başımızda bulunan şahıs şuan olmaz biras bekle diyor..halbuki bende başka 3 kişi daha çalışmakta..yani çalıştığım yerde adam kayırma dahil herşey var..beni istifaya zorlayacak herşey yapılıyor..yanmi zor koşullar altında çalışmaktayım..hakkımı nasıl arayabilirim.hangi yola başvurmalıyım..daha önce vardiyalı çalıştığım halde şimdide beni sabit gündüze yazmışlar ve hergün gelmek zorunluluğunda kalıyorum..hem yerimin uzak olduğunu belirtiğim halde..ne yapmam gerekir hakkımı aramak için.
Cevap: çalıştığım iş yerinde baskı ve huzursuzluk var
Bölge çalışma müdürlüğüne şikayet edebilirsiniz.
ben istanbul fatih semtinde oturuyorum ..istanbul da bölge çalışma müdürlüğü Kırıkçeşme Mah. Atatürk Bulvarı Kendir Sk. SSK Blokları 1. Blok E Kapısı
Fatih 34260 - İstanbul var..buraya şikayette bulanabilirmiyim..şikayetimi nasıl yapmalıyım..dilekçe mi yoksa e mail yoluylada olurmu..