Kredi kartı 1 dönem gecekime için icra tahahüdü
merhaba
kredi kartına 1300 TL borcum var,ocak ayının asgarisini ödeyemedim, bankadan arayıp borcun asgarisinin 1 hafta içinde ödenmemesi halinde icra tahahüdünün başlıyacagını söylediler,banka görevlisi yasanın degiştigini 3 ay olan gecikmenin 1 aya indirildigini söyleyip yasal işlemin başlatılacagını söyledi.gercekten böyle bir yasal degişiklik yapıldımı, şimdiden teşekkürler...
Cevap: kredi kartı 1 dönem gecekime için icra tahahüdü
Alıntı:
ambient61 rumuzlu üyeden alıntı
merhaba
kredi kartına 1300 TL borcum var,ocak ayının asgarisini ödeyemedim, bankadan arayıp borcun asgarisinin 1 hafta içinde ödenmemesi halinde icra tahahüdünün başlıyacagını söylediler,banka görevlisi yasanın degiştigini 3 ay olan gecikmenin 1 aya indirildigini söyleyip yasal işlemin başlatılacagını söyledi.gercekten böyle bir yasal degişiklik yapıldımı, şimdiden teşekkürler...
O telefon eden banka görevlisi o anda sizinle konuşurken sizi korkutmak için her yalanı söyleme hakkına sahiptir. Onlar avukat değildir bankanın risk yönetim departmanında çalışan işleri yalan söylemek tehdit etmek sizi korkutup sindirerek biran önce parayı yatırmanızı sağlamaktır.
Böyle bi yasa değişikliği yok 1 ayda icraya verilen kimseyi duymadım.
1 hafta sonra ödeme taahhüdü gayriresmi bir taahhüttür. 1 hafta sonra umarım ödeme imkanınız olur bidaha o yalancılarla muhatap olmazsınız ama olursanız buna benzer başka yalanlarda duymanız muhtemeldir.
Cevap: kredi kartı 1 dönem gecekime için icra tahahüdü
cevabınız için cok teşekkür ederim,
Cevap: Kredi kartı 1 dönem gecekime için icra tahahüdü
Kredi kartları 3 dönem gecikme yaşandıktan sonra sorunlu duruma gelir. Üçüncü dönem ekstre borcunuzun asgari ödeme miktarı kadar ödeme yapmanız yeterlidir.