Psikolojik tedavi önerisi
Merhaba; 4 yıllık evliliğim çok mutlu yuvamız saçma sapan bir nedenle boşanma durumuna geldi. Karım benden boşanmak istiyor ve Psikolojik bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.Boşanma davasını açmış, boşanma gerekçeleri tamamen yalan ve saçmalıklarla dolu. Ben boşanmak istemiyorum. Hakim şahitleri dinlediği takdirde durumu anlıyacağını düşünüyorum.Büyük bir ihtimalde dava red olacak.Ben karımın Psikolojik bir yardım almasını istiyorum. Bu kararı hakim kendisi verebilirmi.Eğer böyle bir karar verilirse uymak zorundalarmı. Bu konuyu öğrenmek istiyorum. Şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Cevap: Piskolojik tedavi önerisi
Piskolojik değil, Psikolojik diye yazmanız gerekiyordu.
Daha önceki forumda size eşinizin hangi doktordan tedavi gördüğünü, doktorla görüşmenizi önermiştim.
Ne yaptınız? Doktorla görüştünüz mü?
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Piskolojik değil, Psikolojik diye yazmanız gerekiyordu.
Daha önceki forumda size eşinizin hangi doktordan tedavi gördüğünü, doktorla görüşmenizi önermiştim.
Ne yaptınız? Doktorla görüştünüz mü?
Yazım hatasından dolayı kusura bakmayın. Eşim herhangi bir doktordan Psikolojik tedavi almadı. Bugün ayrılığımızın 25. günü ve defalarca karımla konuşmak istedim ama bir türlü olmadı. Eğer konuşsaydık aile terapistine götürmeyi düşünüyordum. Ama malesef olmadı.
Alıntı:
eser963 rumuzlu üyeden alıntı
Yazım hatasından dolayı kusura bakmayın. Eşim herhangi bir doktordan Psikolojik tedavi almadı. Bugün ayrılığımızın 25. günü ve defalarca karımla konuşmak istedim ama bir türlü olmadı. Eğer konuşsaydık aile terapistine götürmeyi düşünüyordum. Ama malesef olmadı.
Size aile büyüklerini, ortak arkadaşlarınızı eşinize aracı olarak gönderin demiştim. Gönderdiniz mi peki?
Alıntı:
Size aile büyüklerini, ortak arkadaşlarınızı eşinize aracı olarak gönderin demiştim. Gönderdiniz mi peki?
Şimdi eşim gittikden sonra araya eşimin dedesini, ailecek oturup kalktığımız eşimin arkadaşını, akrabamızı devreye soktum ama olmadı. Artı olaydan sadece 4 sonra annem kayınvalidemi aradı ve kayınvalidem anneme bir sürü hakaret etti telefonda ve annem telefonu kapattı. Komşularda 2 gün önce eşimin yanına gittiler ama sonuç aynı.
Siz yılmadan göndermeye devam edin aracıları derim.
Gönderdiğiniz bu kişiler size mahkemede şahitlik edebilecek kişiler çünkü.
Mahkemede eşinizi sevdiğinizi, evliliğinizi kurtarmak için çok şeyler yaptığınızı şahitlerin söylemesi çok etkili olacaktır.
Hatta gönderdiğiniz aracılarla eşinize çiçek de gönderin derim. Üzerine onu sevdiğinizi yazıp ekleyin. Denemekten zarar gelmez değil mi?
Komşularınız ne diyor peki? Eşiniz ne demiş?
Alıntı:
Siz yılmadan göndermeye devam edin aracıları derim.
Gönderdiğiniz bu kişiler size mahkemede şahitlik edebilecek kişiler çünkü.
Mahkemede eşinizi sevdiğinizi, evliliğinizi kurtarmak için çok şeyler yaptığınızı şahitlerin söylemesi çok etkili olacaktır.
Hatta gönderdiğiniz aracılarla eşinize çiçek de gönderin derim. Üzerine onu sevdiğinizi yazıp ekleyin. Denemekten zarar gelmez değil mi?
Komşularınız ne diyor peki? Eşiniz ne demiş?
Komşulara olumsuz cevap vermiş bitti artık demiş. Eşimi çok seviyorum ve eminim eşimde hata yaptığını biliyor. Bu saatden sonrada aracı göndermek pek içimden gelmiyor çünkü eşimin annesi çok garip bir kişiliğe sahip çok kötü konuşuyor gelenlere karşı. Kyınpederde hayatda değil malesef. Bu arada ben son 1 haftaya kadar eşime telefonla ulaşmak istedim msjlar çektim MSN den yazdım ama banamısın demedi hiçbirine cevap yazmadı.
Alıntı:
Komşulara olumsuz cevap vermiş bitti artık demiş. Eşimi çok seviyorum ve eminim eşimde hata yaptığını biliyor. Bu saatden sonrada aracı göndermek pek içimden gelmiyor çünkü eşimin annesi çok garip bir kişiliğe sahip çok kötü konuşuyor gelenlere karşı. Kyınpederde hayatda değil malesef. Bu arada ben son 1 haftaya kadar eşime telefonla ulaşmak istedim msjlar çektim MSN den yazdım ama banamısın demedi hiçbirine cevap yazmadı.
Eşinizi madem ki çok seviyorsunuz yılmak yok. Gönderin. Kadınlı-kocalı gönderin aracıları.
Alıntı:
Eşinizi madem ki çok seviyorsunuz yılmak yok. Gönderin. Kadınlı-kocalı gönderin aracıları.
Göndereceğim herkezi göndereceğim. İnaşallah olur. Eşim geri gelir hatasını anlarsa kurban kesecem zaten.
Alıntı:
Göndereceğim herkezi göndereceğim. İnaşallah olur. Eşim geri gelir hatasını anlarsa kurban kesecem zaten.
Konya'da dini inancı yüksek insanlar var diye bilirim. Hatta resmi nikahtan sonra sizi evlendiren dini nikahınızı kıyan hocayı gönderim derim. Hoca'ya rica edin, karısını da alıp eşinize gitsin derim. Tabi o hoca ile hala diyalog içinde iseniz. Valla her yol mübah. Dindar kişileri araya sokmak bile işe yarayabilir konya gibi bir ilde. Konya'da dinibütünler çok olduğu için boşanmak orada zor olsa gerek.