Önceden vermiş olduğum borç için nasıl senet düzenliyebilirim.
merhaba, hepinize kolay gelsin .Benim sorum şu , bir arkadaşıma kira borcu ve kredi kartı borcu olduğu için 2000tl para verdim ailesinin durumu gayet iyi olduğunu biliyordum ve hafta sonuna denk geldiği için(cuma günü) para yolayamadıklarını söyledi güvenim tamdır ama beni de bu durumda sıkıştıran bir ailem var nasıl olur da güvenip verirsin diye . arkadaşım borcunu kabulleniyor(senet getirirsen imzalarım diyor) ben ise onun kötülüğünü tabi ki istemiyorum ama elimde resmi bir evrak olsun istiyorum .Daha önceden hiç borç vermedim veya senet hazırlamadım . senet gidip bankadan alınması gereken bir evrakmıdır yoksa bende beyaz bir kağıda yazıp hazırlaya bilirmiyim.
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim .şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Önceden vermiş olduğum borç için nasıl senet düzenliyebilirim.
Herhangi bir kırtasiyeden boş senet alabilirsiniz. Bunu yapmayıp, kendiniz de beyaz bir kağıda senette bulunması zorunlu unsurları yazmak şartıyla bono (senet) düzenleyebilirsiniz.
Cevap: Önceden vermiş olduğum borç için nasıl senet düzenliyebilirim.
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Herhangi bir kırtasiyeden boş senet alabilirsiniz. Bunu yapmayıp, kendiniz de beyaz bir kağıda senette bulunması zorunlu unsurları yazmak şartıyla bono (senet) düzenleyebilirsiniz.
yardımınız için çok teşekkür ederim .