Birisinin dava açıp açmadıgını öğrenmenin yolları nelerdir?
a kişisi b kişisini tanımadığı halde onu dava ettiğini söylüyor ..bu a kişisinin adını soyadını ana adını fln biliyorum bide avukatım şu diye isim verdi sadece
bu kişinin bana dava açıp açmadıgını kontrol etmenin bir yolu varmıdır?yardımlarınızı bekliyorum
Cevap: Birisinin dava açıp açmadıgını öğrenmenin yolları nelerdir?
yardım edecek kimse yokmudur:(
internetten uyap a girin. Orada ayrıntılı anlatılıyor. KM ile hakkınızdaki tüm davaları bildiriyorlar.
teşekkür ederim ama davayı açan kişi beni tanımıyor adımı soyadımı bilmiyor..onun dava açıp açmadıgını şikayetçi olup olmadığını ögrenmek istiyorum ben
Alıntı:
cazanova rumuzlu üyeden alıntı
teşekkür ederim ama davayı açan kişi beni tanımıyor adımı soyadımı bilmiyor..onun dava açıp açmadıgını şikayetçi olup olmadığını ögrenmek istiyorum ben
Sizi tanımadan, adınızı bilmeden sizi nasıl dava etmiş olabilir??
Herhangi bir ptt şubesine gidip kimliğinizle bir e-devlet şifresi alıyorsunuz sadece 1 lira karşlığında.Kapalı zarf içindeki şifreyi e-devlet.gov.tr adresine tc.kimlik numaranızla girdiğinizde ilgili linkte hakkında herhangi bir dava açılmış mı,açmışsa kim açmış, nerede açmış, tarihi, kendiniz tarafından açılan davalar, duruşma tarihleri ve hangi mahkemede açıldığına dair herşeyi öğrenebiliyorsunuz.Ayrıca bu şifre ile başka yapabileceğiniz birçok işlem var.Kaybetmeyin,başkalarının eline geçmesin.Şifreyi unutursanız yenisini 10liraya tekrar alabilirsiniz Ptt'den.
telefonla uyap sistemıne abone olun. kısa mesaj gelir hemen
adalet.gov.tr den de ogrenebılınıyor dıye bılıyorum bende....vatandaslık bölümünden tc nonu yazyosun.