Askerliğimi tecil ettirebilir miyim?
Mbr'lar adım unal 1991 dogumluyum lise terkim 3 senedir açıktan okuyorum ve seneye askerde olucam ama ben askerligimi tecil ettirmek istiyorum bu mümkünmüdür yada bir yolu varmıdır açık konuşmak gerekirse askere gitmeyi hiç istemiyorum terör yüzünden dolayı..tabi bu mümkün değildir ama bu tecil mümkünmüdür yardımcı olursanız sevinirim ??
Cevap: Askerliğimi tecil ettirebilir miyim?
Alıntı:
KLawye21 rumuzlu üyeden alıntı
Mbr'lar adım unal 1991 dogumluyum lise terkim 3 senedir açıktan okuyorum ve seneye askerde olucam ama ben askerligimi tecil ettirmek istiyorum bu mümkünmüdür yada bir yolu varmıdır açık konuşmak gerekirse askere gitmeyi hiç istemiyorum terör yüzünden dolayı..tabi bu mümkün değildir ama bu tecil mümkünmüdür yardımcı olursanız sevinirim ??
dostum lise mezunu değilsen tecil ettiremezsin.açıköğretimden lise diplomanı al ve öyle şubeye git.öncesinde şubeye gidersen asker edilirsin.sana söyle anlatayım askerlik yaşın geldiginde eğer lise mezunu olmaz isen şubeye hiç uğrama,lise mezunu oldugunu vakit( ne zaman olursan,mesela bugün sein yaşın 19,4 yılda liseyi bitirdin 23 yaşında şubeye gittin.askerlik şubesi seni hangi tarihte lise diplomanı almış isen onun üzerine 3 yıl daha tecil veriyor ve 26 yaşına kadartecilli oluyorsun.sana diyecegim şu liseyi bitir ama o süreç içerisinde gayet dikkali ol.
Cevap: Askerliğimi tecil ettirebilir miyim?
benimde askerlik geldi 91liyim. okumuyorum ama çalışıorum.bazı arkadaşlaırm çalışıyosan 1 tecil ettirebilirsin diyor.dorumu değilmi acaba?