-
İşten çıkarıldım
MRB 9 yıl kapıcılık yapmakta oldugum işyerim benimle çalışmak istemedigini söyledi. tamam dedim bana kendine iş bul bizde senin hakkını ödeyelim dediler.iş buldum. yönetime ilettim. yönetim bana dediği şu oldu. seni bu ay çalışıyor gösterelim. sen git oraya başla. bizde seni 1/1/2010 tarihinden itibaren. çıkış verelim dediler. haklarının hepsini verelim dediler. bana baskıyla vaadlerde bulunarak okumama izin verilmeden kağıtlar imzalattılar. bu olanlar 03/12/2009 tarihinde oldu. . kanunen alacagın yok dediler. çalışmadıgım aralık ayını çalıştı gösterdiler. ama bu maaş tan hariç hiçbirini alamadım. çalışma bakanlıgına çıktım. imza attıgım için senin sorunun avukatlık dediler. avukata verdim. avukat ihtarname gönderdi. eski iş yerinin söyledi şu müvekkilin işyerini terk etti biz çıkarmadık. diyor diger kapıcılardan zorla kendim ayrıldıgıma dair şahitlik yapılmasını isteyerek imza alıyorlar. sgk pirimimi ödemeye devam ediyorlar. sizden ricam iki pirimle aynı işyerinde çalışabilirmiyim. ve yeni iş yerime zararı olurmu birde sizden;bu olaylarla ilgili şahitlerim var.budavayı kazanma olasılıgım sizce ne kadardır. saygılarımla.
NOT:(yeni iş yerime telefon edip seni işten çıkaragım diye dehdit ediyorlar.