İşten kovma imzalatıldı, sonra zam yapılıp ayrılmama izin verilmedi
Merhabalar;
Çok değişik bir durum söz konusu ve mantığım almıyor bu durumu. Başka hiç kimsenin başına geldiğine inanmadığım için paylaşmak istedim. 2009 Mayıs'ta işe başladım. Aralık ayında ise işten çıkarıldığıma dair bir yazı imzalatıldı ve 1 ay süre verildi. Ocak ayında ise başka işe başlayacakken maaşıma zam yaptıklarını ve işten çıkarmaktan vazgeçtiklerini söylediler. Fakat imzaladığım kağıdın örneğini almadım ve kendilerinde mevcut. Kendilerinden o imzaladığım dosyayı isteyince veremeyeceklerini söylediler. Bu yaptıkları saçmalıkta herhangi bir cinlik ya da sonradan aleyhime olacak bir art niyet olabilir mi? Oyun mu oynuyoruz?
Cevap: İşten kovma imzalatıldı, sonra zam yapılıp ayrılmama izin verilmedi
Ben kendilerine ciddi bir fayda sağlayacak bir art niyet göremiyorum. Bunu Kıdem tazminatının önüne geçmek için yapsa 1 yılın dolmasına daha çok var, bunun için yapmış olamaz. Tabii ki sizin lehinize değil aleyhinize bir durum sözkonusu. Kıdem tazminatı vs. diğer hususlarda. Ama çok da fazla önemli bir şey yok kanaatimce.
Cevap: İşten kovma imzalatıldı, sonra zam yapılıp ayrılmama izin verilmedi
Fakat insanı düşündürün bir durum. Mantığa çok aykırı olduğu için ister istemez bir art niyet düşünüyor insan=)