Cevap: Sahte Lisans Satışı
Merhabalar..Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun...Anladığım kadarı ile gittigidiyor.com bu olayın dışında sadece ordan satıcıyı bulmuş msn de banka bilgilerini almışın ödemeyi başka bir kanaldan yapmışsın.Doğal olarak site sana satıcı bilgisini vermeyecektir (Yani banane diyebilir+neden benim sitemi kullanmadın diyebilir ) Forumda bu tip olaylar çok yazılmış ..
soru 1 - Adamdan sana satış yapıldığınına dair aldığın resmi belge yada satış faturası ,garanti belgesi var mı?Yani paranın ticare amaclı gönderdiğine dair kanıt ?Banka dekont olmaz gibi geliyor bana
(MSN editlenebilir olduğundan kanıt sayılmıyor )
soru 2 - Havale yaparken acıklama kısmında ''call of duty cd key ücreti'' ibaresi var mı?
Eger bu iki soruya cevabın yok ise savcı adamı bulsa bile ben bişi satmadım ..borcu vardı der gene sıyrılır...yani allaha emanet senin iş..savcılık bu şikayeti dikkate bile almayabilir forumlarda bu tip konular çok ...genel tablo ve cevap
Bir bardak su...
Sanırım daha dikkatli olmak gerekli diye düşünüyorum...Bu eminim sana hayat tecrubesi yapmıstır..Ben hayatta netten işim olmaz...ellemeden dokunmadan mal asla almam...
Herkeze tavsiyem ..Geçmiş olsun arkadaşım tekrardan (
tabi bu olay gibi olan herkeze)