-
Tahliye
ben 6 ay önce dükkan tutum içerde depozitom var ama 3 ay kiramı ödedim 3 aylık kiram duruyor bana ikere ihtar geldi ödeyemedim beni tahliye edermi nekadar sürer mahkeme sürecinde parayı yatırsam davayı etkilermi mal sahibinin 10 tane daha dükkanı var birde özür raporum var bu etkilermi mahkeme zaman verirmi
-
Cevap: tahliye
Sayın İzzet Er ben avukat, ya da hukuk uzmanı değilim ancak yazınızda çok fazla imla hatası var. Cümle düşüklüklerini saymıyorum bile. Anlamakta güçlük çekiyorum. İhtar bir kere mi geldi iki kere mi ? iki kere geldiyse sizi tahliye etmesi mümkün. Benim bildiğim bu. Konu ile ilgili uzman arkadaşlarımız size daha faydalı bilgiler sunacaklardır. Tabi yazınızı daha açık hale getirirseniz.
-
Cevap: Tahliye
iki kere geldi ihtar kağıdı beni tahliye etmesi nekadar zaman alır acaba mahkeme uzun sürermi mahkeme zarfında kiralarımı ödersem faydası olurmu teşekkürler
-
Sayın Er tekrar ederim ki ben hukuk uzmanı değilim. Ona göre okuyun. Tahliye etmesi Bursadaki mahkemelerdeki iş yüküne bağlı. Ama İstanbulda en azından 3 aydan önceye dava verilmiyor. Bursayı bilemem. Benim tahminim en az 2 ay olur. Mahkeme sürecinde kiranızı ödemeniz bir şeyi değiştirmez. Zaten o parayı mahkeme ve avukat masraflarıyla birlikte sizden icra yoluyla alır, almaya çalışır. Bunlara hiç gerek kalmadan ne siz üzülün ne de mal sahibi üzülsün derim. Malsahibiyle konuşun kirayı ödeyin ve belli bir süre isteyin. Güven sağlamak için de Tahliye kağıdı imzalayın. Biz malsahiplerinin tek istediği güvenebileceğimiz ve parasını zamanında ödeyecek kiracılardır. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz zaten. Mahkemeleri meşgul etmemiz çok zorda kalmadıkça doğru değil diye düşünüyorum. Bence konuşun. Ben konuştum fayda sağlayamadığım için mahkemeye gideceğim. Teşekkürler.
-
teşekür ederim yalnız mal sahibiyle konuşttum laftan anlamıyor çık git diyor müşterilerimin arasında bana hakaret ediyor tabiyki bende ödeme yapmak isterim ama işler biraz bozuk gittiği için böyle oldu