internette ki şiler çoğu zaman polisim avukatım falan diyor buna bir ceza yada yaptırım yokmu kanıtladığımız zaman
Printable View
internette ki şiler çoğu zaman polisim avukatım falan diyor buna bir ceza yada yaptırım yokmu kanıtladığımız zaman
İnternet üzerinden bi tarafından ünvan uydurmak suç değil, ancak bu ünvanla menfaat temin etme çabası olursa düşünülebilir. Savcılığa şikayet edilebilir.
bu ünvala mesela arkadaşlık sitesinde polisim ben dıyor bu unvanla kadınlarla ilişkiye giriyo. zaten arkadaşlık sitesinde polisim demek olmadığı halde kendını ole tanıtmak direk manfaat için değilmidir
merhablar.Ben trabzon ilinde 5 kiş tarafından gasp edildim ve savcılık soruşturması devam edyor.Benim sorum şu bu kişlerden ikisi benim hakımda suç duyurusunda bulunmuşlar senet verdik bizi dolndırdı trabzon dan kaçtı ve bizi telofonla arayıp tehdit ediyor diye. savcılıkta müştekilerin iddasından bşak bir kanıt delil şahit olmadığından sanığın kovuşturmaya yer yok diye karar vermiş. şimdi bu şahıslrala idda eddikleri gibi her hangi bir alış verişim olmamıştır tehdit edenler kendileri beni dolandırıcılıkla suçladılar burda iftira suçu oluşmuşmudur ve benim tazminat dvası açma hakım varmı? saygılarımla.
Olabilir elbette...
benim yazdığımamı olabilir dediniz acaba
İkinize de verilecek cevap aynıdır.
tşk ederim ben o halde ihbarda buluna bilirim değilmi?