Kredi Kartı ile Alişveriş Sonucu, Dava Açılacak ne yapmalıyım?
Merhabalar Ben Umit.
Ben 29 Mayis 2009 Günü Bu olaydan dolayı Tutuklandım.Tutuklu iken başka bi olaydan dolayı eve kağıt gelmiş ilceye bağlı bulundugumuz karakoldan.
Bir kredi kartiyla aLişveriş sonucu benim ip adresim ortadaymiş.Dava açan kişinin ne kadar mağdur oldugu belli degil.Babam gitmiş ve oglum bu işlerden anlıyor şuan benzer bi suçtan cezaevinde tutukludur die ifade vermiş.
Ben cezaevinde olmam dolayısıyla bekletilmiş ve ben cıkınca polis karakoluna cağırdılar.İfade verdim soruşturma aşamasındaymış.
Ben ekim 2009'Da tahliye OLdum.Girdiğim olay örgüt sucuydu onun yanında bu biraz ufak kalıyor ama ben tekrar cezaevine girmekten korkuyorum sizce ne olucak bu işin sonu beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Cevap: Kredi Kartı ile Alişveriş Sonucu, Dava Acilacak ne yapmalıyım?
Böyle ciddi konuda kesinlikle yoruma dayalı şekilde kendinizi savunmayın, vakit geçirmeden avukat tutun, maddi gücünüz yoksa, Baro dan, adli yardımdan ücretsiz avukat talep edebilirsiniz:ok
Bırak bu pis işleri bak korkuyorum diyorsun ceza evinden. Sıçan gibi bi odaya tıkıyolar berbat bir yer. Bir avukat tut en az zararla kurtul ve tövbe et. Genç yaştasın anladığım kadarıyla yazık etme kendine.
evet ama ifadeyi verdim şuan bekliyoruz ne olcak bilmioruz onu sormak istedim.