-
Avukat azletme?
merhaba;
babamdan kalan mıras arazısınde kendı hakkımı olan bolumu satmak ıstemıstım kardeslerım razı olmadıgı ıcın mahkemeye basvurdum mahkemeye basvururkende bır avukat tutum avukatım dava ıle ılgılı bılgılerı bana ıletmedı ben dava ıle bılgılerı dıger kardeslerıme gonderılen teblıglerden ve onlara gelen telefonlardan ogrenıyorum kendı avukatımı ıkı ayrı telefonundan aradıgım halde asla telefonuma cevap vermıyor ve acmıyor telefonumu burosuna cok kez gıttım sekreterıden avukatın kendısı sordum ve her defasından bana buroya ugraması nadır dedı.dosyayı gormek ıstedıgım sıze dosyayı gosterem dedı bu durumda ben yasal hakımı kulanmak ıcın bır baska avukat tutmak ıcın nerden baslamalıyım?bu avukat benım uzerımde sozde sonuclanmıs ama hala satılamayan arazıler davası yuzunden benım uzerımde ne gıbı hak talep edebılır? benden para talep edermı ederse ne kadar eder?arazıler satılsaydı anlasmamız 10bın tl ıdı.sizden yanıt beklıyorum tesekur ederım.
-
Cevap: Avukat azletme?
-
Cevap: Avukat azletme?
Davayı dilediğiniz gibi bir başka avukata veremezsiniz. Yeni avukatın eski avukatınızdan onay alması lazım.
Diğer seçenek ise avukatınızı azletmektir ki bu durumda tüm avukatlık ücretine hak kazanır, ödemek zorunda kalırsınız.
Avukat sekreterleri yanında çalıştığı avukattan izinsiz olarak dosya veremezler.