-
Anlaşmalı boşanma
9 yıllık evliyim.4 ve 6 yaşlarında 2 çocuğumuz var.eşimle son 2 yıldır ciddi anlaşmazlıklarımız ve sorunlarımız var ve boşanma aşamasına kadar geldik.son 2 aydır bir arkadaşımda kalıyorum ve haftada 2-3 gün çocuklarımla kalmak için eve gidiyorum sadece.eşimle boşanma konusunda genel hatları ile konuştuk.istanbulda ikamet etmek şartı ile çocukların annede kalması ve çocukların eğitim sağlık ve genel masraflarının tarafımca karşılanması konusunda aşağı yukarı anlaştık. bu durumda boşanma davası açmamız için izleyeceğimiz süreç nedir? avukat tutmamız gerekirmi?yada ortak bir avukata vekalet vererek bu konuyu nasıl çözebiliriz?maddi olarak şu an sıkıntılı bir dönem oldugu için böyle bir çözüm arayışı içerisindeyiz.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden ilgi ve bilgileriniz için tşk ederim.
-
Forumlara bakarsanız aradıgınız bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz. iyi günler
-
bunun için 822 tane forum yazısını okumam gerekli mi? Enazından hangi konulu forumda bu cevabı bulabileceğim konusunda yardımcı olabilirdiniz.neyse yine de cvp yazmış olmanız da bir nevi ilgilendiğinizi gösterir tşk ederim tekrar...
-
Boşanmanın tüm hususları üzerinde mutlak surette anlaşmanız varsa;
biriniz bir avukata vekalet verin...Avukat "anlaşma protokolunu" eksiksiz düzenler,sizlerde imzalarsınız....anlaşmalı dava açılır ve ilk celsede boşanırsınız...
saygılar
-