Cep telefonundaki mesajlar
öncelikle merhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
benim bir sorunum var ben kız arkadaşımı gsm hattı aldım yanlız son zamanlarda kendisinden çok şüphelenmeye başladım fatura detaylarına baktığım zaman bir numara ile sürekli görüştüğünü ve mesajlaştığını tespit ettim şimdi savcılığa dilekçe yazmış olsam son bir ayın mesaj ve telefon görüşme detaylarını alma şansım varmıdır?
şimdiden siz değerli hocalarıma teşekkür ederim..
Cevap: cep telefonundaki mesajlar
Alıntı:
nikon rumuzlu üyeden alıntı
Hat sizin adınızamı?
evet benim adıma
O zaman uygun bir dilekçe ile savcılığa başvurabilirsiniz,savcılık lüzümlü görürse araştırma yapıp size bilgi verir:ok
Alıntı:
O zaman uygun bir dilekçe ile savcılığa başvurabilirsiniz,savcılık lüzümlü görürse araştırma yapıp size bilgi verir:ok
peki başıma gelen olayı aynı şekilde anlatsam mı acaba hocam? savcılıkta
Alıntı:
xby_yorgun rumuzlu üyeden alıntı
peki başıma gelen olayı aynı şekilde anlatsam mı acaba hocam? savcılıkta
Dilekçeyi o amaçla yazıcaksınız zaten, sorununuz için :$
Alıntı:
Dilekçeyi o amaçla yazıcaksınız zaten, sorununuz için :$
teşekkür ederim bilgileriniz için
Cevap: Cep telefonundaki mesajlar
Alıntı:
benim bir sorunum var ben kız arkadaşımı gsm hattı aldım yanlız son zamanlarda kendisinden çok şüphelenmeye başladım fatura detaylarına baktığım zaman bir numara ile sürekli görüştüğünü ve mesajlaştığını tespit ettim şimdi savcılığa dilekçe yazmış olsam son bir ayın mesaj ve telefon görüşme detaylarını alma şansım varmıdır?
konu edit lütfen
Alıntı:
bildiğim kadarıyla sadece görüşme saatlerini ve msjların saatlerini öğrenebiliyorsunuz.. msj içerikleri ve konuşmalar öğrenilemiyor.
Alıntı:
imposibble rumuzlu üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla sadece görüşme saatlerini ve msjların saatlerini öğrenebiliyorsunuz.. msj içerikleri ve konuşmalar öğrenilemiyor.
Sayın üye'nin dediği gibi görüşme saatleri, görüşülen kişinin kimliği öğrenilebiliyor..
Yalnız sizin durumunuzda şöyle bir şey var; Siz sözü geçen kişi ile evli değilsiniz. Sözü geçen kişi ile evli olsaydınız; eşinizin 3. bir kişiyle -karşı cins'le- hayatın olağan akışına uygun olmayan saatlerdeki konuşmaları açtığınız boşanma davasında karine olarak kullanılabilirdi..
Şahısla evli olmadığınıza göre; neyin hesabını soracaksınız?
Rücu edebileceğiniz kimse ancak bayan arkadaşınız olabilir. Kendisini ilamsız takip yoluyla icra'ya verebilirsiniz. Tabi telefonun onun tarafından kullanıldığını ispatlamanız şartıyla..