Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bir soru sormak istiyorum.
Geçen günlerde anneme bir işitme cihazı aldık. 1500 TL miş. Fakat 350 sini devlet ödüyormuş. Fiyatı 1150 'e kadar düşürmüşler. Ve annemden 350 lirasını düşürüp (devlet verdiği için düşürdük demişler) 800 lira gibi bir fiyat vermişler. Daha sonra cihazı aldıktan sonra yani kağıda imza atmış. ( boş değil ama yani belirli maddeler var fakat oda aldığına yönelik ) Daha sonra kalan 700 TL sini kredi kartından 100 lirasınıda nakit olarak verecekmiş (kredi kartında limit kalmadığı için oda) Sonraki gün annem ofislerine gittiğinde kendi adından şirketlerine yazılmış bir dilekçe niteliği taşıyan bir kağıtla karşılaşmış. Yani 100 lira vereceğimi garanti ediyorum dercesine. Altındada annemin imzası varmış. Yani taklit edip kendileri yazmış. Daha sonra o aldığmız ürünün özelliği yüksek diye bize satılmıştı fakat azmış (16 kanal diye satılmıştı 2 kanallıymış yani) Piyasa değeri 500 olan birşeyi bize yüksek fiyata satmaya çalıştılar. Daha sonra düştüler. Digimer adlı bir firmaya bağlılar. Aydında şubeleri var. Ne yapmalıyız tazminat davası vb şekilde mahkemeye verebilir miyiz ? Kimbilir kaç kişiyi böyle kandırdılar ? Yanıtınızı bekliyorum arkadaşlar.
Teşekkürler