Günü geçmiş senetlerin tahsili için avukat aranıyor
Ben Mersinden Mahmut DİRİLMİŞ elimde 2 senelik günü geçmiş senet var bunu nasıl tahsil edebiliriz , avukata kaç para vermem gerekir .alacak oldugum şahısa nasıl icra gönderirim . yeni senetmi alsam iyi , yoksa elimdekimi 2 yıllık mı iyi . senedim 5000 tl dir. yeni senet alabilirim . tc numarası gereklimi. mersinden avukatların yazması daha iyi olur ve senedi avukata veririm saygılarla...
Cevap: Günü geçmiş senetlerin tahsili için avukat aranıyor
Alıntı:
mahoni6333 rumuzlu üyeden alıntı
Ben Mersinden Mahmut DİRİLMİŞ elimde 2 senelik günü geçmiş senet var bunu nasıl tahsil edebiliriz , avukata kaç para vermem gerekir .alacak oldugum şahısa nasıl icra gönderirim . yeni senetmi alsam iyi , yoksa elimdekimi 2 yıllık mı iyi . senedim 5000 tl dir. yeni senet alabilirim . tc numarası gereklimi. mersinden avukatların yazması daha iyi olur ve senedi avukata veririm saygılarla...
Mahoni abicim selamlar. Ben Ankara'dan Admin Şensoy. Bak Mersin'de tanıdığım dişli bir avukat var. Adı Mersin Soyadı Barosu, sağlam avukattır hani. Sitesi de var, şu linkte. Ama hani para konusunda anlaşamazsan şu linkten beğendiğin bir tanesini seç e mi güzel abim.
Cevap: Günü geçmiş senetlerin tahsili için avukat aranıyor
sayın mahmut bey, mersinde avukatlık yapmaktayım. eğer hukuki bir yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olmak isterim. iyi günler...