Adult (Yetişkin) İçerikli İnternet Sitesi Cezai Yaptırımları ?
merhabalar, mesleğim internet siteleri tasarlamak ve yapmak. halilyle geçimimi böyle sağlıyorum, kendim ait bi kaç internet sitem mevcut ufak gelirleri var ama asıl gelir bu sektörde adult içerikli internet sitelerinde, bu konu hakkında sorularım olucak ;
şundan kesin eminimki çocuk istismarı, ölü insan-hayvan, uyuşuturucu teşviki vb konular kesinlikle yasak ve cezai yaptırımları var.
fakat reşit olarak kendi rızasıyla bir video da yada resimde bulunan bir kişinin o video ve resimlerini internet ortamında yayımlarsam, yukarıdaki suistimallerden herhangi birine girmeden bununda cezai bi yaptırımı var mı?
internet sitesinin türktelekom tarafından kapatılmasından çok şahsımı ilgilenderecek ileride başımı ağrıtabilecek sorunlar yaşarmıyım, lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olun, teşekkürler ...:alala
Cevap: Adult (Yetişkin) İçerikli İnternet Sitesi Cezai Yaptırımları ?
"fakat reşit olarak kendi rızasıyla bir video da yada resimde bulunan bir kişinin o video ve resimlerini internet ortamında yayımlarsam"
İzni olduğunu ve bunu da belgeleyebilirseniz sorun olmaz.
Cevap: Adult (Yetişkin) İçerikli İnternet Sitesi Cezai Yaptırımları ?
bunu belgeleme imkanım tabiki yok bu içerik yabancı sitelerden sağlanıcak, filmi çeviren ben olmicam :)
belgeleyememe durumunda ne gibi yasal işlem yaptırabilir sayın avukat?