Cevap: Hepsiburada.com dava?
Ürün kaç para yazmamışsın bin liraya kadar tüketici hakem heyetine müracat edebiliyosun daha fazlası için tüketici mahkemesine gidebilirsin.
ürün 71 tl tüketici hakemine baswuracaktım bana paranı geri alırız ddi. ben en azından faiziyle birlikte almak istiyorum param gasp edildi. ve en üstteki 27.12 servise gonderildi msjının tarihini değiştirdiler. istedikleri gibi oynuyorlar beni oyalıyorlar sürekli
Alıntı:
ccash53 rumuzlu üyeden alıntı
ürün 71 tl tüketici hakemine baswuracaktım bana paranı geri alırız ddi. ben en azından faiziyle birlikte almak istiyorum param gasp edildi. ve en üstteki 27.12 servise gonderildi msjının tarihini değiştirdiler. istedikleri gibi oynuyorlar beni oyalıyorlar sürekli
bence 71 lira için hakem heyetinde uğraştığına değmez.işler uzun sürebiliyor.
Tüketici Hakem Heyetine başvurmalısınız.İşlerin yoğunluğuna göre engeç bir ay süre içerisinde cevap vermek durumundalar.Verilecek karara göre hareket edebilirsiniz.Önemil olan burada hak aramaktır.Miktar önemli olmaması lazım..
Alıntı:
71 TL nin yasal faizi zaten kaç lira olucak? en fazla 5-10 lira
Mesajı değiştirmeleri önemli değil, size mail olarak bir kopyası geliyor,her türlü hakkınızı savunursunuz, vakit kaybetmeden TSHH ye başvurun
Alıntı:
aysemebe rumuzlu üyeden alıntı
Tüketici Hakem Heyetine başvurmalısınız.İşlerin yoğunluğuna göre engeç bir ay süre içerisinde cevap vermek durumundalar.Verilecek karara göre hareket edebilirsiniz.Önemil olan burada hak aramaktır.Miktar önemli olmaması lazım..
Yanlış bilgi, 1 ay değil 3 ay içinde cevap vermek durumundalar,bazı ilçedeki TSHH ler neyazıkki 3 ay dolmadan işlem yapmıyor....
Yinede mücadele etmek gerekir:ok
Alıntı:
nikon rumuzlu üyeden alıntı
71 TL nin yasal faizi zaten kaç lira olucak? en fazla 5-10 lira
Mesajı değiştirmeleri önemli değil, size mail olarak bir kopyası geliyor,her türlü hakkınızı savunursunuz, vakit kaybetmeden TSHH ye başvurun
Yanlış bilgi, 1 ay değil 3 ay içinde cevap vermek durumundalar,bazı ilçedeki TSHH ler neyazıkki 3 ay dolmadan işlem yapmıyor....
Yinede mücadele etmek gerekir:ok
peki ben dava açamazmıyım beni neden oyalayıp duruyorlar kargo 1 günde teslim ediyor onlar 1 hafta sonra geldi diyor 5 aydır paramı gasp ettiler.
benim şuanki kanuni haklarımı sayabilirmisiniz?
Ben Bu Siteye Dava Açmak İstiyorum.
Acaba Ne önerirsiniz ne yapabilirim?
Alıntı:
Ben Bu Siteye Dava Açmak İstiyorum.
Acaba Ne önerirsiniz ne yapabilirim?
70 lira için dava açamazsınız, Tüketici hakem heyetine dilkeçe ile başvuru yapıcaksınız.
Ordan çıkıcak karara göre işlem yapıcaksınız, zaten bu rakam için tüketici hakem heyeti kararı, mahkeme kararı niteliğindedir:ok