Kredi Genel Sözleşmesine Sonradan eklenen miktar
"kredi genel sözleşmesi limit artırımı" bu bölümde benimle beraber 3 kefilin imzası bulunmakta miktar 210 milyar borçlu ve 2 kefil'in isim adres kefil olunan miktar matbu evrak üzerinde uygun boşluklara doldurularak yazılmış ve altına imzaları alınmış, benim imzam ise kağıdın sağ alt köşesinde matbu yazıların dışında kalan bir boşlukta bulunmakta ve altına benim el yazım olmayan sonradan yazılmış olma ihtimali çok yüksek 210 milyar ve ev adresim yazılmış.
210 milyar ifadesinin herhangi bir yerine kefil olunan miktar, ismimin yanına veya altına kefil gibi belirleyici ifadeler yazılmamış şöyle ifade edeyim
isim
imzam
adres
210.000 ytl
ikiyüzonbin ytl
menfi tespit davası açar isek
yazılan miktarın imzanın altında olması (sonradan yazıldığına dair bir delil) adımın kefil olarak belirtilmemesi+ 210 milyarın kefil olunan miktar olarak ifade edilmemesi nasıl değerlendirilir.
bu şekilde çok net olmadı ilgilenecek arkadaşlar için belgeyi tarayıp gönderebilirim
Cevap: Kredi Genel Sözleşmesine Sonradan eklenen miktar
İsim ve imzanın altındaki beyanlar el yazınız değilse inkar edilebilir. Belgeyi avukatınıza götürmeniz daha uygun olur.
avukatımla konuyu görüşüyoruz lakin davayı kaybettiğimizde kefalet miktarının çok yüksek olması nedeniyle korkuyoruz 35 bin tl civarında kefalet ücreti var ödemem çok zor....sözleşmeyi iptal etmek amacıyla hareket etmesekte sadece evrak üzerinde sahtecilik vb. nedenlerle harekete geçsek nasıl olur zannedersem menfi tespi davası bu şekilde miktarın sonradan yazıldığını idda edip sözleşmenin iptalini istemeyi düşünüyor avukatım vekalet ücreti büyük bir risk oluşturuyor....alternatif bir yol varmı diye size sorsam ne dersiniz?
Alıntı:
lanceamstrong rumuzlu üyeden alıntı
avukatımla konuyu görüşüyoruz lakin davayı kaybettiğimizde kefalet miktarının çok yüksek olması nedeniyle korkuyoruz 35 bin tl civarında kefalet ücreti var ödemem çok zor....sözleşmeyi iptal etmek amacıyla hareket etmesekte sadece evrak üzerinde sahtecilik vb. nedenlerle harekete geçsek nasıl olur zannedersem menfi tespi davası bu şekilde miktarın sonradan yazıldığını idda edip sözleşmenin iptalini istemeyi düşünüyor avukatım vekalet ücreti büyük bir risk oluşturuyor....alternatif bir yol varmı diye size sorsam ne dersiniz?
sorunuzu unuttum altta yazılan miktar ve adres isim yazısı benim kesinlikle benim el yazım değil