-
Mahkeme kararı!!
şubat ayında boşanma davamız var anlasmalı degil maalesef.ben kızımla annem ve babamın evinde kalıyoruz.eşim madde bagınmlısı ve kızımı (16aylıkve anne sütü alıyor) alıp goturmekle beni tehdit ettigi için ve ailemi rahatsız ettiği için savcılığa şikayette bulundum ve eve yaklaştırmamayla ilgili kararı aldık.kızımı önceleri haftada 2 kere goruyodu sonra rahatsızlık vermeye baslayınca ara verdik 10gun once cumartesi gunu gordu bizde yanındaydık sonrada çok sık gormek istedi.tekrar rahatsız etmeye basladı.bende onceden belli tehdıtleri oldugu için guvenmiyorum ona ve gidip basvurmasını kızını resmi bir kararla gormesini soyledim.diyeli 3 gun olldu.oda bana bugun mahkemeden karar aldıgını cumartesi gunu sabah 10 ile aksam 5 e kadar kızımın onda olacagını soyledi.boyle bir karar almış olabilirmi.bana dogru gelmedi.bu adamın evi yok arkadaslarında kalıyor ve esrar içiyor arkadaslarıda aynı.kızımın uyku zamanı var normal oğünle yemek yemesi yok emiyor çünkü.zannetmıyorum ama boyle bı karar aldıysa ıtıraz edebilirmiyim?neyapmalıym teskrler
-
Cevap: Mahkeme kararı!!
Eşinize söyleyin, size resmi mahkeme kararını getirsin madem. Avukatınız varsa avukatınızda böyle bir kararın olup olmadığını öğrenebilir. Avukatınız yoksa bunu mahkemeden de sorup öğrenebilirsiniz.