Outlook ekspress ve hotmail
Bir kaç ay önceye kadar hotmaildeki mailleri outlook ekspress programını açınca alıyordum. Hem baro hem hotmailden gelen maillere bakıyordum. Aylardır baro maillerinin gelişinde bir sıkıntı yok ama hotmaile bağlanamıyor.
Hotmailin outlook ayarları değiştimi acaba veya başka bir sorunmudur. pc yi formatlamak mı lazım. Tüm programlar lisanslıdır.
Cevap: Outlook ekspress ve hotmail
Merhaba,
Kullandığınız office sürümü hangisi. Microsoft bazı sürümlerin desteğini kaldırdı. Hotmail bazı uygulamalarda değişiklik yaptı. Yaşadığınız sorunun bilgisayarınız ile ilgisi yok. Formatlamak gerekmeyecek. Google'da "outlook ekspres ve hotmail" başlığı ile arama yaparsanız konu ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Aşağıdaki adreslerde yer alan bilgiler size yardımcı olacaktır.
http://www.mustafagulsen.com/forum/f....asp?TID=54162
http://www.xing.com/net/cem_bilisimi...4%B1-11193902/
Sorununuz çözülmezse yine yardımcı olmaya çalışırım.
Saygılarımla...
Evet oldu ama eski hali daha iyiydi, hotmail klasörleri vardı ayrı ayrı, şimdi hepsini gelen kutusuna atıyo eskilerle yüzlerce maili açılmamış gibi alıp gelen kutusunu şişirdi :)
Bir ara hotmailin ücretli olacağı söylentisi dolaşıyordu ben öyle sandım, teşekkür ederim bilgilendirme için iyi çalışmalar dilerim.
sn engin bey;merhaba ben 05/01/2010 tarihinde iş yerimden istifa ettim askerlik nedeniyle.şubat ayında askere gidecem.daha öncede bu konuda sorun yaşamıştım işyerimletazminatımdan dolayı..şu an benim istifa işlemlerim hala başlatılmadı.ilişiğimi ne zaman kesmeliler?yön.kurulundan onay beklendiğini söylüyorlar.bunu yapabilirlermi.dilekçemi noter aracılığıyla gönderdim.istifaname şeklinde diye bi yazı yazdılar. beni ne kadar bekletebilirler,eğer bekletemezlerse ben ne yapmalıyım.yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
ben bu iş yerinde yaklaşık 2,5 yıldır çalışıyorum.daha önceden istifa edeceğimi yazılı olarak bildirmedim direk istifa ettim.bu tazminat almamda sorun yaratırmı?
biraz önce şirketimin insan kaynaklarıyla görüştüm.bana çalışmam için ihbar gönderdiklerini söylediler.sebebide onlara askere kesin sevk belgesi olan sülüs kağıdını vermeiş olmam olduğunu söylediler.sülüs bana askere gitmeden 1-2 hft önce gelecek.bu süre benim için çok az.ben şubeden başka bir belge almıştım.belgede celp dönemi şubat ayı, muhtemel sevk tarihi 21 şubat olarak yazıyor.ama şirket bunu kabul etmiyor bu kesin değil diyor.ben bu şekilde senin işlemlerini yapamam diyo.y açlışacaksın ya raporlu olacaksın,yada ücretli veya ücretsiz izinli olman gerekir diyo,ben sana prim yatırıyorum diyo.ne yapacam gerçekten çalışmam gerekiyormu lütfen yardım edin.
ben onlara dedimki bu belge gelince paramı yatırırsınız. o zamana kadar biz seni nasıl gösterecez diyorlar
Alıntı:
msadık rumuzlu üyeden alıntı
sn engin bey;merhaba ben 05/01/2010 tarihinde iş yerimden istifa ettim askerlik nedeniyle.şubat ayında askere gidecem.daha öncede bu konuda sorun yaşamıştım işyerimletazminatımdan dolayı..şu an benim istifa işlemlerim hala başlatılmadı.ilişiğimi ne zaman kesmeliler?yön.kurulundan onay beklendiğini söylüyorlar.bunu yapabilirlermi.dilekçemi noter aracılığıyla gönderdim.istifaname şeklinde diye bi yazı yazdılar. beni ne kadar bekletebilirler,eğer bekletemezlerse ben ne yapmalıyım.yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
ben bu iş yerinde yaklaşık 2,5 yıldır çalışıyorum.daha önceden istifa edeceğimi yazılı olarak bildirmedim direk istifa ettim.bu tazminat almamda sorun yaratırmı?
biraz önce şirketimin insan kaynaklarıyla görüştüm.bana çalışmam için ihbar gönderdiklerini söylediler.sebebide onlara askere kesin sevk belgesi olan sülüs kağıdını vermeiş olmam olduğunu söylediler.sülüs bana askere gitmeden 1-2 hft önce gelecek.bu süre benim için çok az.ben şubeden başka bir belge almıştım.belgede celp dönemi şubat ayı, muhtemel sevk tarihi 21 şubat olarak yazıyor.ama şirket bunu kabul etmiyor bu kesin değil diyor.ben bu şekilde senin işlemlerini yapamam diyo.y açlışacaksın ya raporlu olacaksın,yada ücretli veya ücretsiz izinli olman gerekir diyo,ben sana prim yatırıyorum diyo.ne yapacam gerçekten çalışmam gerekiyormu lütfen yardım edin.
ben onlara dedimki bu belge gelince paramı yatırırsınız. o zamana kadar biz seni nasıl gösterecez diyorlar
Microsoft hotmail veya Outlook Expresste mi çalışıyordunuz?
hayır sadece çabuk cevap alabilmek için bu konu içinde sorumu sordum.engin beyi çevrim içi görünce.acil yardıma ihtiyacım var.