Evet nereden başlasam bilmiyorum.Benim babam eczacı fakat alkol problemi var.Ben askerdeyken diplomasını tanımadığı birine verip eczane açmasını sağlamış.Eczane işlerini götürebilmesi için bu vatandaşa birde tam kapsamlı vekalet vermiş.Daha doğrusu alkolluyken babamdan adam istediği gibi bir vekalet almış.(Vekaletin içeriği:Senet yazma,çek karnesi çıkarma,imza yetkisi ...vs.)Bu vatandaş bu vekaletle x ecza deposundan 250 milyarlık ilaç almış ve satmış.Ayrıca babam bu adama 40 milyarlık bankadan kredi çekmiş.Bu adam daha sonra ilacı sattığı yerden parasını alamadığı için deponun ve diğer eczane giderlerinin hiç birini ödemeyerek eczane kapanana kadar herkesi oyalamış bulunmakta.Ecza deposuna kendi ve babasının adının olduğu 250 milyarlık senet vermiş ama daha sonradan bunun bir geçerliliği olmadığını öğrendik.Bu geçen süre zarfında babasıda kendi üzerine olan bir evi 2 kez satış yaparak kaçırmış.Yani şu anki durumu özetlersem babamın yaşadığı yere devamlı haciz geliyor(Banka ve ecza deposundan) adam ve babası kayıp istanbuldalar ama kaçıyorlar devamlı.Bende babamı teselli etmeye çalışıyorum ama ne yapacağımıda tam olarak bilmiyorum.Şimdi bu vatandaşı mahkemeye versek avukat masrafını karşılayacak durumumuz pek yok dava konusu paranın burda 250 milyar oluyor %3 ü gibi bir miktar parayı yatırarak dava açabileceğimizi söylüyorlar bu doğrumudur.Bu adamı dolandırıcılıktan dava açalım ne yapalım inanın bilmiyorum.
Babam şu an ben nasıl bu durumlara düştüm diye kendini harap ediyor anlıyacağınız oldukça zor bir durumdayız.Öncelikle bu yazıyı okuyan herkese teşekkür ederim.Bu konuda yol gösterebilecek yada akıl verecek herkese minnettar kalıcam.Lütfen yardım edin.