Boşanma Davasında Davalı Taraf
Evet. Başlikta Da Dediğim Gibi Bu Site Gerçekten Mükemmel.ben Evliliği Bitmek üzere Olan Biriyim. Bu Duruma çok Yabanci Olduğum Için Nerdeyse Psikolojim Bozulmuştu. Ama Bu Site Sayesinde Bilmediğim Pek çok Konuyu öğrendim.bu Dava Da Avukat Tutacak Mali Gücüm Olmadiği Için Kendimi Savunacaktim. Baştan Benim Için çok Zor Gibi Görünen Bu Durum Sizlerin Katkilari Sayesinde şimdi Daha Kolay Bir Hal Aldi.katkisi Olan Olmayan Herkese Candan Teşekkür Ederim. Mahkemem Bu Ayin 20'sinde.nerdeyse Tam Olarak Hazirim Diyebilirim Artik.ama Son Bir Kaç Sorum Olacak.benimkisi Ihtilafli Bir Boşanma Olacak.boşanma Konusunda Ihtilafimiz Yok Ama çocuk Ve Maddi Konularda Ihtilafimiz Var.ben Sizlerin Tavsiyelerine Uyarak Mahkemelerin Iş Yükünü Göz önünde Bulundurarak Bir Savunma Dilekçesi Hazirladim.davali Taraf Olduğum Için. Hala Merak Ettiğim Bir Konu;bu Savunma Dilekçem Daha Sonraki Bir Mahkemeye Kadar Okunup öylemi Karar Verilecek.yani Ilk Duruşma Sadece Iddia Ve Savunmalarin Alinmasiylami Geçiştiriliyor.birde çocuğumuz şu An Bende .2 Yaşinda. Mahkemeye Onuda Götürmelimiyim. Götürmezsem Bana Bir Eksisi Olur Mu?şimdiden Tekrar Teşekkür Ederim.