İnternet üzerinden dolandırıldım, ne yapmalıyım?
Selam ben bundan bir ay kadar önce internette tanışığım bir kişiden satılık siteleriyle ilgili anlaştık ve parasını ödediğim halde siteleri vermedi. Savcılığa giderek kişi hakkında suç duyurusunda bulundum. Suç duyurusundan sonraki süreç ne olur, yani ben arasıra gidip savcılıkta bilgi veya sonucu öğrenmem gerek mi? savcılıktan bana hala herhangi bir şey gelmedi, o yuzden soruyorum ne yapmam gerek, beklemeli miyim?
Cevap: İnternet üzerinden dolandırıldım, ne yapmalıyım?
Avukatım yok avukat tutacak param yok olsa sorarım tabiki de ama malesef o yuzden hukuki.net e giriyorum
Savcıya gidip, ne oldu benim şikayetim diye sorun.
Bu cevabınıza gülmemmi gerekir eğer evetse kusurabakma hiç havamda değilim
İki hareket alternatifiniz var; 1- Beklemek 2- Gidip savcılığa sormak... Onun dışında bizim burada fal mı bakmamızı istiyorsunuz?
Savcılık ya şikayetinizi kayda değer görür ve kovuşturur, ya da takipsizlik kararı verir. Hukuki mesele deyip takipsizlik kararı verirse tek şansınız alacak davası açmaktır...
iyi günler daha bugün internet üzerinden bir siteden ukas alıyordum kredi kartı ile kredi kartı ile yükleme yaptım ve ukas kodu verilmedi bunun için sikayet etmek istiyorum ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Ayni savciyi bulamasanizda yine de gidip sormaniz gerek
- - - Updated - - -
Bilisim suclarla mucadele subesine gidin