arkadaslar merhaba. ozet gecım hemen. tuketıcı hakları mahkemesını kazandım. yargıtaya goturduler. ınternetten yargıtayın sıtesıne baktıgımda dosya hakkında ki kararda onama yazıyor.
kararın kagıt olarak teblıg edılmesını mı beklemem lazım.
Printable View
arkadaslar merhaba. ozet gecım hemen. tuketıcı hakları mahkemesını kazandım. yargıtaya goturduler. ınternetten yargıtayın sıtesıne baktıgımda dosya hakkında ki kararda onama yazıyor.
kararın kagıt olarak teblıg edılmesını mı beklemem lazım.
baslıgı ılk cevaplayana 1 mılyon dolar veriyorum :DD
yanı arkadaslar dava acarkende yararlanamadım bu sıteden davayı kazandım yargıtaya gıttıgındede yararlanamadım sımdı yargıtayda onama cıktı hala yararlanamıyorum.
nedir yanı anlamak mumkun degıl. guzel bır sıteydı burası olmus anlasılan:alala
Mahkeme kalemine git, dosya kaleme dönmüşmü sor,sana tebligat gelmesini bekleme çok sonra yollarlar. Git işlemini yaptır, karşı taraf karar düzeltme yoluna gitmezse kesinleşir.
Merhaba,
Bende yakın zamanda Tüketici Mahkemesinde açtığım davayı kazandım. yaklaşık 11 ay sürdü. Mahkeme kararınıda aldım. Mahkeme kararı davalılarada tebliğ edildi. Benim sormak istediğim şu; Davalılar eğer temyize giderler ise yargıtayın kararı onamasını beklemek zorunda mıyım? Yoksa yargıtayın onamasını beklemeden paramı icra yolu ile alabilir miyim?
Bu arada sizin yargıtay süreci ne kadar sürdü??