Cevap: Maaşımı Alamıyorum
Ödemezse elindeki kağıdı icraya koyacaksın güzel kardeşim aferin sana :)
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Ödemezse elindeki kağıdı icraya koyacaksın güzel kardeşim aferin sana :)
Sağolun da bu durumda avukat da bulmamız gerekecek aynı zamanda değil mi? Gerçi vermeme gibi bir durum yok. Pazartesi belli olacak.
Avukat tutmak mecburi değildir. Kendiniz de takip açıp yürütebilirsiniz.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Avukat tutmak mecburi değildir. Kendiniz de takip açıp yürütebilirsiniz.
Çok teşekkürler... Konuyla ilgili gelişmeleri burada belirtirim.
İyi günler... :)
Maaşımı Kalan Bölümünü Alamadım!
Parayı vermedi. Dün gittim; adam yerinde yoktu. Yarın öğleden sonra (yani bugün) gel dedi finansman müdürü, gittim. Yine yerinde yoktu. Akşamüstü gel dedi ama bu defa ben gelmeyeceğim dedim. Olayı hukuki sürece sokacağımı söyledim. Hatta sigorta yapmadığı için de şikâyet edeceğimi açık açık belirttim. Bana çalışma sürecimin deneme süresi olduğunu ve bu konuda herhangi bir hak talep edemeyeceğimi söyledi. Ben de yasal olarak deneme süresi diye birşey yok diye serzenişte bulundum. Kendisi ise bu konuda; git ne istiyorsan yap dedi. Yapacağım da...
Şimdi sizden ricam; şu soruma cevap verebilir misiniz? Benim nereye başvurmam gerekecek? İcraya koyacaksınız dediniz. Yani anladığım kadarıyla; İcra ve İflas Kurulu'na mı? İşyeri İstanbul İçerenköy'de... İşin diğer bir boyutu da; her ilçenin kendine has bir İcra dairesi var mı? Yoksa merkez olarak Kadıköy Adliye'ye mi durumu intikal ettireceğim?
Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için...
İyi forumlar...
Bir de icra harcı sözkonusuymuş. Alacağım 430 Lira... Bunun için ödeyeceğim icra harcı ne kadar olur?
Meblağ ne kadar olursa olsun; yine aynı mı harç ücreti...?
Teşekkürler...
Alacağın binde beşi ve başvurma harcı(17,10) alınmaktadır. ayrıca tebliğ için posta pulu.
Hasanpaşadaki Kadıköy İcra müdürlüğünün yolunu tutacaksın. Elindeki belge ile icra takip dosyası yaptırıp nöbetçi icra müdürlüğüne vereceksin. Kolay gelsin.